2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست
چرا ۳۰ سال داشته باشی قبول میکنن یا دوتا بچه داشته باشی بعدشم وقتی وازکتومی هست چرا زن ها برن زیر تی ...

از اونجايي كه مردها هنوز توهم اينو دارن وازكتومي مردونگيشونو از بين ميبره گفتم  اگه قبول كنن كه خب اولويت با اوناس وگرنه تو همون زايمان اخر ببندن راحت شن

بابای من میدونست که من شوهرم همیشه پیشمه . دیگه اتفاق غریبی نیفتاده بود    

منم با شوهرم زندگی میکردم تو عقد . شوهرم خونه داشت اما بابام روز اول عقدمون گفت مراقب باش دست گل به اب ندی😂😂 نمیدونه ۴ بار حامله شدم تو عقد

خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با این روش حامله شدم خیلی هم مواظب بودیم اخه چجوری حامله شدم؟؟؟😐😐😐

شما همونی نبودی تو تاپیک من کامنت زدی واضحه گزارش بزنین

حاملگی شما هم کاملا واضحه چه اتفاقی افتاده دلیلی نداره بیانش کنین

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
چرا ۳۰ سال داشته باشی قبول میکنن یا دوتا بچه داشته باشی بعدشم وقتی وازکتومی هست چرا زن ها برن زیر تی ...

اره خاله من ۳۰ سال داشت با سه تا بچه هرجور پیشگیری کرد بازم حامله شد آخرش لوله هاشو بست..راجب وازکتومی خودم راضی نمیشم

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
از اونجايي كه مردها هنوز توهم اينو دارن وازكتومي مردونگيشونو از بين ميبره گفتم    اگه قبول ...

بیخود کردن . باید به زور بفرستیشون یک عمل سرپایی راحت . والا بعد داداشم مادرم بابامو انداخت بیرون گفت با برگه وازکتومی بیا راهت میدم😁

خداروشکر
خب اینم مثل دومی اینطوری نگاش کن پنج سال دیگه میگی خوب شد اینم نگه داشتم شرایط در حال تغییره شای ...

همینو بگو . یهو بعد ده سال دیگه استارتر تصمیم میگیره یه بچه دیگه بیاره برا دوران پیری خودش ولی اون موقع خدا بهش نمیده

منم با شوهرم زندگی میکردم تو عقد . شوهرم خونه داشت اما بابام روز اول عقدمون گفت مراقب باش دست گل به ...

من واقعا تقصیر دکترم بود اندفعه ..یه ماه قبلش دکتر زنان بودم سونو کرد بهم گفت اصلا تخمک نداری وضع تخمدانات خرابه تنبلی شدید داری و احتمالا برا بارداری مشکل خواهی داشت منم کلی ناراحت اومدم خونه و غصه خوردم..وقتی این اتفاق افتاد و کان دوم داخل موند من فک کردم برم قرص اورژانسی بخورم بعد پیش خودم گفتم من که مشکل دارم ولش کن الکی براچی سیکل امو بهم بریزم ..نخوردم 

مبارکه، من آرزومه ۳ تا بچه داشته باشم تازه سومی ناخواسته باشه ازبس دنبال بچه دارشدن دویدم 😁😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ن اینجوریاممم نیس. من الان ۱۹سالمه هیچ دکتری لوله هارو نبست 

چقد باهم فرق داریم

من در اثر عفونت ۲۳ سالگی لوله راستم بسته شد با چپ باردار شدم

چقد غصه خوردم که بسته شده 

اون وقت تو حرف بستن میزنی تو ۱۹ سالگی 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
خدا حفظش کنه  ولی شرایط ادما فرق داره زن عموی منم تو ۴۵ اورده ولی خوب مشکل ژنتیک بچشون داره خو ...

ما اصلا حق نداریم در مورد زندگی دیگران تصمیم بگیریم...شما اگه مادرت پیر باشه و وبال گردنت هم باشه میگی شرایط نگهداریشو ندارم پس میکشمش؟؟؟

مبارکه، من آرزومه ۳ تا بچه داشته باشم تازه سومی ناخواسته باشه ازبس دنبال بچه دارشدن دویدم 😁😁😁

منم انگار عقده ای شدم

چون اولی رو با سختی باردار شدم همش انگار عقده مونده تو دلم یکی رو ناخواسته بشم😅😅😅

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم