دقیقا ۲۹ اسفند بی بی چکم مثبت شد و همون روز رفتم دکار و سونوگرافی ک گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی اندازه ش خیلی کوچیکه و ۹۹ درصد سقط میشه و یه سونو نوشت برای این هفته امروز ک رفتم متاسفانه جنین بزرگتر شده بود من اردیبهشت ۹۷ زایمان کردم خیلی زیاد الان ناراحتم ک یه جلوگیری مطمئن نکردم الان موندم سقط کنم که خب از عواقبش میترسم از طرفی شاغلم، یه دختر ۱۴ ساله دارم و یه دختر ۱۱ ماهه . مامان بنده خدام با اون همه بیماری که خودش داره بچمو نگه میداره ..چون نیاز دارم ک کار کنم ..موندم چه خاکی به سرم بریزم دارم از غصه میمیرم 😔😲
خونواده خودم و همسرم که خیلی خوب برخورد کردن با اینکه قبلا مورد اینجوری پیش نیومده بود و من یکم نگران بودم ...فامیلامونم خوب برخورد کردن ..همسرم خیلی خوشحال شد..یه سری دوست و اشنا حرف مفت زدن که من همشون و بلاک کردم ..عروسیم دعوتشون نکردم هر کی حرف زد گفتم بدن خودمه زندگی خودمه به کسی ربط نداره
خوشبحالتتتتت...وای من حتی نامیدیم ک عقد بودم جرات نداشتم پیش نامزدعقدیم ببینم چه برسه رابطه😅😅😅..ب ...
بابام اولش یکم ظاهرا ناراحت شده بود .. البته من چون با هاشون زندگی نمیکنم نبودم خودم ..یه سه ماهی بهم زنگ نمیزد و قهر کرده بود ...بعدش یهو خودش پاشده بود رفته بود سیسمونی فروشی برای بچه خرید کرده بود... من کلا خیلی ساله پیش خونواده زندگی نمیکنم .