2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست
   من واقعا تقصیر دکترم بود اندفعه ..یه ماه قبلش دکتر زنان بودم سونو کرد بهم گفت اصلا تخم ...

منم تقصیر دکترم بود بعد سقط اول گفت شما با هم مشکل ژنتیکی دارین یک دو سه سالی باید دوندگی کنین شاید بچه دارشین ما هم جلوگیری نکردیم گفتیم درمان بعد عروسی 😁 این شد که ۲۹ اسفند ساعت ۴ صبح مادر شدم😁

خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انگار عقده ای شدم چون اولی رو با سختی باردار شدم همش انگار عقده مونده تو دلم یکی رو ناخواسته بش ...

دقیقا همینه، آدما همیشه حسرت چیزایی رو دارن که نداشتن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ما اصلا حق نداریم در مورد زندگی دیگران تصمیم بگیریم...شما اگه مادرت پیر باشه و وبال گردنت هم باشه می ...

کاش تو این تفکره بچه بمونه یا نه از ذهن هممون پاک بشه مگه دنیا چقد ارزش داره که آدم گناه کنه تا چشم هم بذاریم زمان مرگمون فرا میرسه جواب خدارو چی میخوایم بدیم. مرگ فقط دست خداست

١٩ سالته   ديگه من ١٩ ساله رو نگفتم اين سن از نظر من اصلا سن بچه دار شدن نيست چه برسه به لوله ...

من سی و دو سالمه ، همسرم سی و هفت 

نه لوله ها رو بستن نه وازکتومی رو پذیرفتن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم بچه اول که فاصله سنیش با دومی زیاده به درد دومی نمیخوره 

سومی رو بزار بیاد میشه همدم دومی بیچاره 

سقط نکن گناهه

بزارشون مهد کودک

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بله عزیزم دقیقا همینطوره

واقعا میگم بزار باشه همدم هم بشن بعدم لولتو ببند خودتو راحت کن 

بزار دوتاشونو مهد 

باهم بزرگ میشن عزیزم خدا کمکت میکنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩