2777
2789

نزدیک ۶ ماه و نیم پیش کات کردیم

یک ماه بعد با گلی که من براش توی دوران دوستی گرفته بودم عکس گرفته گزاشته پروفایل

هنوز که هنوز برش نداشته🥺

همدیگه رو خیلی دوست داشتیم و داریم ولی سر مسائل بیخود و بحث کوچیک من باهاش کات کردم

بعد این همه مدت یک ذره از حسم کم نشده🥲

الله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من از داشبورد ماشین استوری آهنگ غمگین گذاشته بود با ماگی که من واسش خریده بودم روی داشبورد 😢

الهی🥺

شما چند وقته؟

خیلی سخته خیلی هیچکسم نمیتونه درک کنه

همه میگن میگذره ولی بخدا نمیگذره به هر چی باور کنید نمیگذره😔

الله❤️

اگه این همه دوسش داری و اونم فراموشت نکرده چرا بهش برنمیگردی؟

کاتمون از سمت من بود و مقصر هم من بودم

کلی تلاش کرد نزارم کات شه ولی کات شد

کلی منتظرش بودم برگرده برنگشت بعد دو ماه و نیم خودم برگشتم

گفت دیگه درست نمیشه اینا قبول نکرد دیگه

بعد دوباره بعد دو ماه خواهرزاده اش بهم زنگ زد سر مسئله کادو

بعد منم کادو هاشو برگردوندم بهش و واسه همیشه تموم شد:)

الله❤️

چرا وقتی خودت مقصر بودی و کات کردی منتظر بودی خودش برگرده 🥲

عصبی بودم و منطقی نبودم

فکر میکردم مقصر اونه بعد ها فهمیدم که مقصر من بودم با کلی روانشناس صحبت کردم تا فهمیدم مقصر منم

غرورمم نمیزاشت😔😔

الله❤️

کاتمون از سمت من بود و مقصر هم من بودمکلی تلاش کرد نزارم کات شه ولی کات شدکلی منتظرش بودم برگرده برن ...

وقتی تموم شده دگ ولش کن

ی اقایی رومیشناسم تا بعدازادواجش پیامهای دوست دخترشو نگه داشته بود و حالا خودش مدعی بود ک حواسش نبود این پیام ته توی پیاماش بوده ب قول ی عزیزی مردا آشغال و جیزای ب دردنخورو نگه میدارن اکنا مثل ما خانما نیستن ک این‌چیزا براشون باارزش باشه ب این نشونه ها دل خوش نکنید  مردا مثل مافکرنمیکنن

وقتی تموم شده دگ ولش کنی اقایی رومیشناسم تا بعدازادواجش پیامهای دوست دخترشو نگه داشته بود و حالا خود ...

البته ببخشید منظورم از آشغال شما نیستیدا بلکه درمورد همون پیامهایی ک اون اقا‌نگه داشته بود گفتم میخوام بگم ب این نشونه ها دلگرم نباشید دگ‌اون اقا الان خودش یکیو پیدا کرده ک نمیخواد ب شما برگرده احتمالا پس بیخیالش شو

وقتی تموم شده دگ ولش کنی اقایی رومیشناسم تا بعدازادواجش پیامهای دوست دخترشو نگه داشته بود و حالا خود ...

حرفای اون مرده رو باور کردید😂؟

من با خیلی پسرا بودم اتفاقا پاک میکنن چتارو

خصوصا که الان پرنسسعلی شدن حتی چتو دوطرفه پاک میکنن

من هم اکسمو بلاک کردم هم اون منو بلاک کرده ولی خب پروفایلش همون گل منه 

حالا کاری به اکسم ندارم ولی مردا چیزای مهمو نگه میدارن 

الله❤️

حرفای اون مرده رو باور کردید😂؟من با خیلی پسرا بودم اتفاقا پاک میکنن چتاروخصوصا که الان پرنسسعلی شدن ...

کدوم مرده من این حرفو از ی خانم شنیدم...میخوام بگم ک خودت با فکر ادمی ک‌نخواسته دوباره بهت فرصت بده و ازیه اشتباهت نگذشته بیچاره نکن حالا میخواد براش مهم باشی یا نباشی مهم اینه ک الان کنارت نیس حرفم اینه