2777
2789
عنوان

لطفا کمک .زردی نوزاد ۵ روزه

713 بازدید | 18 پست

خانما پسرم روز سوم بردیم برا زردیش گفتن ۱۳.۲ هستش الان سه روزه گذاشتیمش زیر مهتابی .

مدل دستگاهش یطوریه که سر بچه بیرونه و نور نمیخوره

بعد ۳ روز روی شکمش زردی نیست ولی یه کم اطراف گردن و البته صورت و زیر پوشکش زرده . 

دستگاهو تحویل داریم . به نظرتون با این ۳ روز و قطره بیلی ناستر و ترنجبین زردیش بعد این کمتر میشه??😭😭😭

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

بله،

بهش اب جوش سرد شده بده خیلی زیاد تا ادرارش بیشتر بشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بله، بهش اب جوش سرد شده بده خیلی زیاد تا ادرارش بیشتر بشه 

عزیزم دستگاهو تحویل دادیما . بعد این با همین دوا و درمان و آب جوش سرد شده . پسرم زردیش برطرف میشه? ادرار و مدفوعش که خیلی زیاده

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دستگاهو تحویل دادیما . بعد این با همین دوا و درمان و آب جوش سرد شده . پسرم زردیش برطرف میشه? ا ...

باید از بدی الان مجدد..ببینی چند شده؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اب انار بخور من ک بدخترم ۱قاشق چایی خوری دادم

من خودم ۱ لیوان خوردم.به دخترمم ۱ قاشق دادم🤭🤭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه عزیزم زردی برطرف نشده. 

چرا دستگاه مناسبتر نگرفتید؟ صورت خیلی مهمه. حتی پوشک رو باید تا جاییکه میشه جمع کرد تا نور به پوست کامل بخوره هر چی پوشیده تر باشه دیرتر خوب میشه.

الان باید ببری دوباره ازمایش بگیری تا دکتر نظر بده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بله، بهش اب جوش سرد شده بده خیلی زیاد تا ادرارش بیشتر بشه 

ببخشید در پاسخ شما جواب میدم

ترجیحا بجای اب زیاد شیرخشک میتونی بدی ک مقداری بیشتر مایعات دریافت کنه اب هم طی کل روز ۳۰ سی سی مجازی ۳بار بده هربار ۱۰ سی سی💗 شیر خودت اگر زیاده همش بهش شیر بده تا زیاد جیش کنه هرچی بیشتر جیش کنه بهتره 

زیاد گرم نگیرش خونه رو گرم نگه دار و سعی کن با رکابی و شرت بمونه زود خوب میشه نگران نباش دستگاه هم عالیه ک استفاده کردی 

بیلی ناسر هم عالیه 

فقط نترس و اروم باش زردی کلا از نظر ظاهری حدودا تا ۲ ماهگی بنظر میرسه بعد اوکی میشن

♥️دوستت دارم خدا♥️

خودت آب انار و کاسنی خیلی بخور .به یا کمپوت شو هم همینطور .دست و پای بچه رو با عرق کاستی بشور ی دسمال مرطوب کن ب پشت گوششم بزن رو شکمشم همینطور.میتونی ی قطره عرق کاسنی هم تو دهانش بریزی 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️