daoyou مدیر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 221 عنوان شوهرای شما هم اسم سفر میاد عصبی میشن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 48 پست من شغلم با سفر در تماس هست و به خاطر شغلم این یک سال سه بار تور دور ایران رفتم. ولی خب اون به خاطر کارم هست و نه تفریح. شوهر و بچه ام هم کنارم نبودن. اما الان ۶ماهه تا اسم سفر میارم شوهرم عصبی میشه که تو این گرونی برا چی بریم سفر. 1398/01/06 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازیگر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2312 نَرِ من که وقتی چیزی ازش بخوای و مجبور باشه چندرغاز پول بدهانگار روحش از بدنش میخواد درآد ایشااااااااللهبس که خسیسه بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
daoyou مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 221 نَرِ من که وقتی چیزی ازش بخوای و مجبور باشه چندرغاز پول بده انگار روحش از بدنش میخواد درآد ایشااااا ... شوهر من خسیس نیست ولی سفر تو الویت هاش نیست متاسفانه
h_aktor عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2599 سلام واسه طلاق اگر بره دیوان چقدر طول میکشه رای بیادو ی سوال دیگه واسه تمکین به شوهر مامور دادن و که بیان دنبالم و منو پیدا نکردن و به شوهرم نامه دادن که من هیچ جا نبودم حتی خونه پدرم و شوهرم میخواد اینو بزنه رو پرونده ممکنه رای به نفع مرد بشه؟ قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀