2777
2789
عنوان

قرص چاقی بدون برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 43918 بازدید | 54 پست

سلام من از هر جا قرص چاقی میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را به من معرفی کرد از قرص گرفتم خدایی جواب داد شرکت معروفی هست محصولاتشوا اصل و زیر نظر من ازش قرص کربو را گرفتم تو یک ماه 10 کیلو وزن گرفتم دوست قرص فورس فکتور گرفته اونم راضی نمایندگی قرصهای چاقی لاغری دارند .این ادرس سایتشون است 

https://www.behindaruuu.com

برید داخل سایت شون محصولات متنوع دارند ببینید .  به فارسی هم سرچ کنید بهین دارو میاد بالا

این شمارشون  09120304263   --  09197142162

المیرا ۷ جان برای این پاهات اونقد شدید درد گرفته چون این قرصایی که شما گفتی پر از کورتون ودگزا هست درسته چاق میشه ادم ولی کورتون و دگزا باعث میشه چیزایی مثل کلسیم جذب بدن نشه خوش شانس بودی که جاهای دیگت نابود نشده

خیلی خطرناکه این قرصا نخورین 

منم که خودم خریدم واینجا تاپیک هم زدم کاملا گیاهی بود قرصابا این تضمین که قابل ازمایش تو هراز ازمایشگاهیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض داشت یعنی براتون اون قرصی ک خوردین؟

برای خوده من که اصلا عوارض نداشت تازه بخدا قسم معده دردی که بخاطرش بیمارستان هم بستری شدم و دکترا نفهمیدن چمه با همین قرصا خوب شدچون این قرصا بدن و روده و معده رو کاملا پاکسازی میکنه خیلی از مشکلات تو بدن حل میشه .واسه من که معجزه بود

حالا یه وقت اگه خواستین تهیه کنین با این شماره تماس بگیرین  09035321077

[QUOTE=134873730]میشه لطفا عکس قوطیشو  ندارم عزیزم من 3 ماه پیش دو دوره خوردم

وای با دو دوره ۱۸ کیلو چاق شدی؟کورتون خالی بوده که....

هیچ داروی سالمی تو دنیا قادر نیست اینقد وزن رو با دو دوره بده

وای با دو دوره ۱۸ کیلو چاق شدی؟کورتون خالی بوده که.... هیچ داروی سالمی تو دنیا قادر نیست اینقد وزن ...

فعلا ک سالمم م راضی خداروشکر

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

سلام❤❤❤ با این روش که میگم هزار درصد نتیجه بگیرین وچاق بشین وچاق بمونین اصلا بازگشت نداره❤❤

دوستانی که هیچ جوره چاق نمیشید و از هیچی نتیجه نگرفتین من پیام و تجربه خودمو برای دوستان عزیز گذاشتم و فوق العاده استقبال و رضایت زیاد بود لطفا مطلب روبخونین شاید به شما هم کمکی شد

این قرصایی که من خودمم استفاده کردم و از ترکیه تهیه کردم دست ساز دکتر طب سنتی هستش

کاملا گیاهی

با تمام قرصا و داروهای چاقی و شیمیایی فرق میکنه یه حالت درمانی داره واسه بدن

اول بدن رو کاملا پاکسازی میکنه اگر عفونتی یا کرم روده ای چیزی باشه که مانع چاق شدن بشه رو رفع میکنه 

اشتهارو زیاد میکنه و جذب مواد رو توی بدن خیلی میبره بالا 

خیلیا اشتهاشونم خوبه ولی هرچی میخورن و هرکاری میکنن چیزی جذب بدنشون نمیشه و این قرصا اینو حل میکنن...از همه چی مهمتر چون شیمیایی نیست تا هروقت که بخوایین میتونن بخورین و وزن اضافه کنین

اونقد بی ضرره کسایی که زخم معده دارن یا شیرده هستن هم میتونن استفاده کنن وسریع تپلی بشن...طرز مصرف خاصی هم داره

من خودم از ۴۸ کیلو شدم ۶۵ کیلو و این معجزه زندگی من بود 

این شماره تماسمه توضیحی خواستین درخدمتم 09035321077

کسی نیس

دوست عزیز چاقی گلرو من استفاده کردم عالیه بخدا یعنی باورنکردنی 

چندتا تاپیک چاقی هم گفتم اسمشو اگه اصلیشو گیربیاری مطمعن باش چاق میشی دیگه هم لاغر نمیشی اینو خواهرانه بهتون میگم واقعا حرف نداره قرصش من اول برای خودم بعد مامان وخواهرم خالم دخترعموم گرفتم یه جورایی کل فامیل🤭