2777
2789
عنوان

قرص چاقی بدون برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 43916 بازدید | 54 پست

سلام❤❤❤با این روش که میگم هزار درصد نتیجه بگیرین وچاق بشین وچاق بمونین اصلا بازگشت نداره❤

این قرصایی که من خودمم استفاده کردم و از ترکیه تهیه کردم دست ساز دکتر طب سنتی هستش

کاملا گیاهی

با تمام قرصا و داروهای چاقی و شیمیایی فرق میکنه یه حالت درمانی داره واسه بدن

اول بدن رو کاملا پاکسازی میکنه اگر عفونتی یا کرم روده ای چیزی باشه که مانع چاق شدن بشه رو رفع میکنه

اشتهارو زیاد میکنه و جذب مواد رو توی بدن خیلی میبره بالا

خیلیا اشتهاشونم خوبه ولی هرچی میخورن و هرکاری میکنن چیزی جذب بدنشون نمیشه و این قرصا اینو حل میکنن...از همه چی مهمتر چون شیمیایی نیست تا هروقت که بخوایین میتونن بخورین و وزن اضافه کنین

اونقد بی ضرره کسایی که زخم معده دارن یا شیرده هستن هم میتونن استفاده کنن وسریع تپلی بشن...طرز مصرف خاصی هم داره

من خودم از ۴۸ کیلو شدم ۶۵ کیلو و این معجزه زندگی من بود

این شماره تماسمه توضیحی خواستین درخدمتم

♥️09390355271♥️

من چندین بار پیام گذاشتم تا به چند نفر که مثل خودمن وارزوی چاق شدن دارن کمکی کرده باشم ولی متاسفانه نتونستم باهمون حساب قبلیم وارد نی نی سایت بشم ببخشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم قرص لاغری خریدو واقعا جوابگرفتم برای دختر خاله ام که وزنش خیلی کم شده بود قبل از کنکور خیلی استرس داشت از همون سایت قرص سناتور خریدیم 

باورم نمیشد برای یک دوره اقندر سریع جواب بده و نه فقط صورتش که کل بدنش سایزش اضافه شده بود 

باورش نمیشد لباساش براش تنگ شده بود  

من که سناتور واقعا دیدم جواب میده 

شماره سایت میزارم اگر خواستید خرید کنید مطمئن باشید جواب میگیرید

09191496779

دوست عزیز چاقی گلرو من استفاده کردم عالیه بخدا یعنی باورنکردنی  چندتا تاپیک چاقی هم گفتم اسمشو ...

عزیزم قرص گلرو که استفاده کردین باعث بیخوابی نمیشد واینکه صورتت پف نمیکرد اصلا میشه عکسشو بزارین چون من اشتهااوری که کوروتون نداره ونمیزاره بخوابی بهش حساسیت دارم ممنون میشم جواب بدین

سلام بخدا منم خیلی دوست داشتم چاق شم از روش‌ها و داروهای خیلی خیلی زیادی استفاده کردم

خیلی خرج کردم چاق نمی‌شدم 

به زور یک دارو هم که چاق میشدم برگشت یا عوارض  داشت آخرش طبق دستور یه خانم قرص خودم شکر خدا تو دوماه ۲۴ کیلو افزایش وزن داشتم اونم الان یک ساله دارو نمی‌خورم و وزنم ثابت موتده بدون کوچکترین عوارض خدا خیرش بده خداشاهده ضرر نمیکنید چون خود فروشنده ضمانت بازگشت محصولاتش میده چون منصفه  تو این زمانه فروشتده خوب و با انصاف پیدا نمیشه ولی قیمتشم خوب بود نسبت به کیفیت محصولش در هرحال به من لطف کرد و من تا الان به هزاران نفر معرفیش کردمش بخاطر انصافی که داره هم خدا بخاد براش هم من میخام چون مردم با بدبختی پول درمیارن یه چیز خوب بخرن نه موقتی حالا این شماره فروشنده رو میذارم هرکی فکر کرد تبلیغه زنگ نزنه ولی بخدا قسم تبلیغ نیست خودم از قرصها خوردم که توصیه میکنم بهتون ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

اگه میخوایین بدبخت بشین فقط قرص فرشته بخورید .من خوردم دو دوره بعد دیدم باد صورتم خوابید بدنم بادش خوابید رفته رفته بادم خالی میشد یک ماه باز عروسی فامیل بود مجبور شدم هر هفته دوتا بخورم بعد کلا چهار قوطی خوردم دوسال مصرف کردم چهار قوطی الان کاملا فلج شدم بخدا قسم متاهلم از شوهرم میترسم کلیه درد گرفتم .الان نمیتونم شبا بخوابم از درد پا کوچ پاهام انگار یه چیزی داره از بین می‌ره حس میکنم .موهای سرم کاملاااا کم پشت شده معده درد ک پشتم میزنه روزگارم سیاهه آرزویی مرگ میکنم به شدت لاغر شدم تو دوماه ک قط کردم از اولم لاغر زشت شدم  هیچ قرصی مثل این قرص فرشته اشغال نیست