2777
2789
عنوان

قرص چاقی بدون برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 43925 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن دو قاشق هم بدن هم صورت ی قاشق فقط صورت ولی من ی قاشق خوردم هم بدنم چاق شد هم صورتم

از کجا باید بگیریم ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
سوپر مارکت هس عطاری هم هس بچه کوچیکش ب درد نمیخوره بزرگشو بگیر واسه دوماه کلا شاید سه بسته بخوری. ...

مرسی ک جواب میدی 

جوانه گندم یا پودرش و اینکه چجوری بخوریم ؟بعد بنظرت تو شیردهی مشکلی نیست ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مرسی ک جواب میدی  جوانه گندم یا پودرش و اینکه چجوری بخوریم ؟بعد بنظرت تو شیردهی مشکلی نیست ؟

پودر جوانه گندم

ده دیقه بعد غذا چاق میکنه با دوغ یا ماست

ده دیقه قبل غذا هم لاغر میکنه

تو زمان شیر دهی شیر رو هم زیاد میکنه 

پودر جوانه گندم ده دیقه بعد غذا چاق میکنه با دوغ یا ماست ده دیقه قبل غذا هم لاغر میکنه تو زمان شی ...

ممنون عزیزم .😊

من از این فروشنده که شمارش 09366583907 محصول چاقی پودر چاقی گین اپ خریدم خیلی عالیه البته محصولات چاقی زیاد داره قیمت هاش هم مناسبه اگر خواستید فقط با واتساپ یا تلگرام پیام دهید تلفن خیلی دیر جواب می دهد

سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود

اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه 

اگر کسی خواست  تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه

این شمارمه هرکس خواست 09035321077

فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه

سلام‌ این همه قرص خوردی عوارضی برات نداشته؟ من وزنم ۵۰ بود قدم ۱۷۰ هست‌ . سه ماه متوالی قرص جی فست امریکایی و پودر اپل و قرص چاقی الوئه ورا و بادی فول خوردم بیست کیلو چاق شدم بعدش پاهام شدید درد گرفت از زانو به پایین حس میکردم دارم فلج میشم اصن نمیتونستم بشینم و یا بلند شم راه رفتنمم خیلی سخت بود بعدش هی بخودم میگفتم عجب غلطی کردم ازین قرصا خوردم. دوماهه که هیچ قرصی نمیخورم حتی غذا هم نمیخورم دیگه. یه وعده رو به زور میخورم ولی وزنم تغییری نکرده و برگشت نداشت . تنها عارضه ای که برا من داشتدرد شدید ساق پام بود که هنوزم خوب نشده . 

من قرص جی فست گیاهی رو بهت پبشنهاد میکنم که سبز رنگه سه ماه ۱۷ کیلو چاق میکنه‌ . من خودم اینو مصرف نکردم ولی میگن بدون عوارض و برگشته. قیمتشم مناسبه ۱۳۰ تومنه .شاید دلیل پادرد من زیاده روی و مصرف همزمان چن قرص باهم و قرصای مختلفی بود که خوردم نمیدونم ولی پیشنهاد میکنم به مدت طولانی نخور مثلا یماه بخور یماه فاصله بده بعدش بازم بخور اینجوری اگه عوارضی هم داشته باشه کمتر میشه