سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود
اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه
اگر کسی خواست تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه
این شمارمه هرکس خواست 09035321077
فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه