2777
2789
عنوان

شوهرم دست به زن داره.چجوری باید برم پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منیکه میگفتم به هیچ وجه طلاق نمیگیرم هرچی بشه.الان یکی دوماهه دارم بهش فکرمیکنم ولی فقط پسرم😢

خیلی خیلی شما مقصرید ..شاید ناراحت بشی ...ولی واقعا با سرنوشت یه بچه بازی کردی ..شما که 5 ساله داری میبینی اینطوره چرا فکر بچه افتادی ...شاید شما دلتون بخواد تو یه رابطه ناسالم باشی ولی آیا اون بچه هم میخواد ...به خدا گناه داره ...شما موظفی پای تصمیمی که گرفتی وایسی..

تصورش دردناکه, آیا اونایی ک شوهراشون کتکشون میزنه, حسی هم نسبت به اون گاوِ نفهم دارن؟ حتما برو پزشکی قانونی, قبلش باید صورت جلسه پلیس باشه و بعد نامه بدن برای پزشکی قانونی. من یکبار تو عقد, برادرم کتکم زد بدجور, رفتم پزشکی قاندنی و تا دادگاه ترفته به غلط کردن افتاد و دیگه هیچ وقت دست بلند نکرده رو هیچکی.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خیلی خیلی شما مقصرید ..شاید ناراحت بشی ...ولی واقعا با سرنوشت یه بچه بازی کردی ..شما که 5 ساله داری ...

اون بچه دیگه الان هست

و نمیشه گفت با همچین پدری بیشتر اسیب‌میبینه یا بدونه اون

منیکه میگفتم به هیچ وجه طلاق نمیگیرم هرچی بشه.الان یکی دوماهه دارم بهش فکرمیکنم ولی فقط پسرم😢

پسرت الان مگه وضعیت خوبی داره؟

با این فضای متشنج خونه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
روانیه.همون اول که ازدواج کرده بودیم روزای اول الکی وحشتناک عصبانی میشد چنان سرشو همش به دیوار میکوب ...

یا خدا. 😐

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین عزیزم این حرف که میگن برو نامه بگیر خواستی شکایت نکن کاملا اشتباهه.نامه ای که شکایت نکنی و توی دادگاه ثابت نشه به هیچ دردی نمیخوره.باید تو دادگاه ثابت بشه که شوهرت تو رو زده

زیاده روی نکن

بخدا گناه دارع اون بچه!!! روحيع ي حساسشش عقده اي ميشه !!! مادر واسع بچه عزيزع از همون روز اول كاش بفهميمم بچه چي ميكشع وقتي مادرشو تو اين وضعيت ميبينه!!! عاخه گناع ندارع طفل معصومو مياريم وقتي اصلا خبر نداريم خودمونو شوهرمون لايقش هستيم!!!فقط به فكر خودمونيم 

يجا خوندم واسع دكتر و معندس شدن كلي تلاش ميكنيم تا مدرك بگيريم ولي واسه پدر و مادر شدن هيچ مدركي از ادم نميخوان 

ببین عزیزم این حرف که میگن برو نامه بگیر خواستی شکایت نکن کاملا اشتباهه.نامه ای که شکایت نکنی و توی ...

نامه رو هر وقت كه بخواد ميتونه ببره و شكايت كنه لازم نيست همون موقع حتماً برده بشه.