2777
2789
عنوان

تیر کشیدن شکم در ماه ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 29951 بازدید | 36 پست
ممنون عزیزم خدا خیرتون بده. دقیقا مشکل و نگرانیم یکی دو تا نیست! امروز 22 هفتم ان شاالله کامل میشه و ...

سلام دوست عزیز.حالتون خوبه؟

من هم امروز هفته ۲۲ روتموم میکنم وبجز کمردرد یه دردهای زیرشکمی هم گاهی میادسراغم.

هفته ۲۰ روکه تموم کردم متوجه تکون جنین شدم.البته حرکت خاصی نبود.مثل ترکیدن حباب.الان هم همونه ولی یکم باشدت بیشتر

تکون خوردن جنین ب خیلی چیزا ربط داره.هم شرایط مادر هم شرابط جنین هم جنسیتش

اینارومیگم چون منم خیلی حساسم رواین موضوع اماسعی کنیدارامشتون رو حفظ کنید.درضمن نینیتون حرکت داره شمامتوجه نمیشید

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام

بچه ها منم الان هفته ۲۲ هستم نیم ساعته که یه حس تیر کشیدنی از سمت چپ پایین شکمم میاد و به سمت وسط شکم میره ولی دائم نیست هر چند دقیقه ای یکباره ترسیدم گفتم از شما بپرسم سرویکسم ماه پیش چهل بود و جفت قدامی و لولایینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم الان هفته ۲۲ هستم نیم ساعته که یه حس تیر کشیدنی از سمت چپ پایین شکمم میاد و به سمت وسط شک ...

عزیزم واسه من که خود بخود خوب شد، استرس نداشته باش که خود استرس بده، بچتو بسلامتی بغل بگیریش

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده. دقیقا مشکل و نگرانیم یکی دو تا نیست! امروز 22 هفتم ان شاالله کامل میشه و ...

سلام منم الان 22 هفته خستم و گاخی مخصوصا وقتی جنین حرکت میکنه درد پریودی میگیرم و زیر شکمم سفت میشه امپول زایمان زودرس هم میزنم سرکلاژ کردم شما چکار کردین 

ماهگلم دختری ازجنس طلا
سلام منم الان 22 هفته خستم و گاخی مخصوصا وقتی جنین حرکت میکنه درد پریودی میگیرم و زیر شکمم سفت میشه ...

آمپول زایمان زودرس چرا می‌زنید عزیز؟ چی شد دکتر این تجویزو کرد؟ من دکترم سرش شلوغه اصلا توجه نمیکنه به این چیزا.. درد شکم دارم دو سه هفته ست میترسم گفتم بیخیال و بدون بررسی گفت چیزی نیست

آمپول زایمان زودرس چرا می‌زنید عزیز؟ چی شد دکتر این تجویزو کرد؟ من دکترم سرش شلوغه اصلا توجه نمیکنه ...

من سرکلاژ بودم معمولا اکثر سرگلاژیا میزنن

ماهگلم دختری ازجنس طلا