2777
2789
عنوان

تیر کشیدن شکم در ماه ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 29951 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من علایم. زایمان. زودرس. داشتم. گ درمان. شدم. و بچه بدنيا نیومد. خداروشکر. علایمشم. سفت شدن پایین شکمه. سفت ميشه زیر شکم. بعد چندثانیه ول میکنه. و شل. ميشه. گاهی با درد وگاهی بدون درد. واینکه. درد پریودی زیر شکم. وکمردرد مداوم ک با استراحت. خوب نشه. 

عزیزم من علایم. زایمان. زودرس. داشتم. گ درمان. شدم. و بچه بدنيا نیومد. خداروشکر. علایمشم. سفت شدن پا ...

خداروشکر عزیزم، نه من هیچکدوم از این حالتا رو ندارم خداروشکر، بازم ممنونم ازت😍

خداروشکر عزیزم، نه من هیچکدوم از این حالتا رو ندارم خداروشکر، بازم ممنونم ازت😍

فداتشم چون  خودم  واقعا  اذیت  شدم  و کسی  نبود  راهنماییم  کنه  بهت  گفتم  که  دلت  آروم  بشه  و الکی  غصه  نخوری

عزیزم اینا طبیعیه ورزشهای پرینه رو انجام بدین ک درد رو کمتر کنه منم الان هفته ۳۲ هستم انقباصهای رحمی دارم و وحشتناک یهو شکمم سفت میشه 

دوست دارم زودتر این ۶ هفته هم بگذره برم سز بشم از این دردها راحت شم حاضرم تموم شب بیداریهارو تحمل کم ولی این درد مسخره نباشه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
سلام عزیزم ببخشید تیرکشیدناتون خوب شد؟من اینجوری شدم.یکم نگرانم

سلام عزیزم بله چیز خاصی نبود و خودش خوب شد، درکتون میکنم آدم تو بارداری واسه هرچیز کوچیکی هم نگران میشه ولی بسپارش به خدا عزیزم و استرس نداشته باش که بدترین چیز همینه، ایشالا نی نی گلت رو به وقتش بسلامتی بغل بگیری

سلام عزیزم بله چیز خاصی نبود و خودش خوب شد، درکتون میکنم آدم تو بارداری واسه هرچیز کوچیکی هم نگران م ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده. دقیقا مشکل و نگرانیم یکی دو تا نیست! امروز 22 هفتم ان شاالله کامل میشه ولی من حرکتی هم حس نمیکنم. 

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده. دقیقا مشکل و نگرانیم یکی دو تا نیست! امروز 22 هفتم ان شاالله کامل میشه و ...

حتما بچه اولته عزیزم، جفتت قدامی نیست احتمالا؟ اینطوری که کاملا طبیعیه منم هفته بیست و یکم که تموم شد تازه یه چیزای خیلی مبهمی حس کردم، به مرور بیشتر میشن و باهاش زندگی میکنی، نگران نباش

حتما بچه اولته عزیزم، جفتت قدامی نیست احتمالا؟ اینطوری که کاملا طبیعیه منم هفته بیست و یکم که تموم ش ...

اره خدا بخواد بچه اولمه، جفتمم قدامی هست ولی خب لاغرم. همه میگفتن لاغرا زودتر حس می کنن.