2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین کمک

148 بازدید | 11 پست

سلام، سال نو مبارک  

خانوما میشه بهم چنتا راهکار بدین ک چطور رابطم با نامزدمو از یکنواختی خارج کنم؟؟؟اگه تاپیکای قبلیمو بخونین توضیح دادم ک ب دلایلی مجبورم تا یک مدت  نامزدم و فقط پنهونی ببینم یا باهاش حرف بزنم،تو این چند سال دوستی و نامزدی با این ک بهم خیلی علاقه داریم و مدام قربون صدقه هم میریم ولی حس میکنم رابطمون خیلی یکنواخت شده واسه هم عادی شدیم کمتر دلمون تنگ میشه حتی گاهی انگار ب زور باهاش حرف میزنم اینم بگم بخاطر شرایط سختی ک داریم فشار های عصبی زیادی رو داریم تحمل میکنیم ک اینم بی تاثیر نیس

ب نظرتون چیکار کنم ک دوباره مثل قبل شیم؟؟دوباره شوق و اشتیاق ماه های اول بیاد سراغمون؟؟؟هر راهکاری ب ذهنتون میرسه لطفا راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستات برو بیرون برو باشگاه به خودت برس وقتی حاله دلت خوب باشه شور و اشتیاقت به رابطت روح میده.اگه نمیتونید زیاد با هم باشید در مورد علایقتون با هم حرف بزنید اگ بخاید مدام قربون صدقه برید حوصلتون سر میره باو

دیر به دیر بهش زنگ یزن فاصله بده بین زنگ زدنات  وبراش دعا کن

خیلی وابسته ایم

از یک طرفم میترسم دیر ب دیر باهاش حرف بزنم نبودنم عادی شه

ب نظر خودم لازمه یک مدت از هم دور شیم ولی میترسم 

با دوستات برو بیرون برو باشگاه به خودت برس وقتی حاله دلت خوب باشه شور و اشتیاقت به رابطت روح میده.اگ ...

اره همینکارو میکنم 

روحیم واسه اون همیشه خوبه

ن اینکه مدام قربون صدقه بریم راجع ب همه چی حرف میزنیم

فقط دیگه انگار اشتیاقی ب باهم بودن نیست خیلی عادی شده همه چی حتی انگار دوستت دارم گفتنامون شده روتین

خیلی وابسته ایم از یک طرفم میترسم دیر ب دیر باهاش حرف بزنم نبودنم عادی شه ب نظر خودم لازمه یک مدت ...

نترس عزیزم یک روز درمیان بزنگ ببین اون زنگ میزنه ..ثابت شدس نگران نباش

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
اره همینکارو میکنم  روحیم واسه اون همیشه خوبه ن اینکه مدام قربون صدقه بریم راجع ب همه چی حرف ...

یه جایه کار میلنگه.شاید دلت میخاد باهاش بری بیرون و شرایطش رو نداری .بنظرم ادما به جایه دوری کردن باید سعی کنن هر روز همدیگرو ببینن با هم برن بیرون .خل و چل بازی در بیارن .یه وقتا واسش غذا بپز.سوپرایزش کن.تو گوگل کلی چیزی پیدا کنو نظرشو بپرس .یه وقتا خودتو لوس کن .رابطتون رو به چالش بکش و بهش هیجان بده

یه جایه کار میلنگه.شاید دلت میخاد باهاش بری بیرون و شرایطش رو نداری .بنظرم ادما به جایه دوری کردن با ...

دقیقا همه ی اینکارا رو میکنم

خیلی باهم خوبیم 

ولی نمیدونم چجوری بگم ک متوجه منظورم بشین

انقد ک این کارارو کردم ک حس میکنم دیگه تکراری شده این کارا

در هر صورت ممنون خانومی  

نترس عزیزم یک روز درمیان بزنگ ببین اون زنگ میزنه ..ثابت شدس نگران نباش

من اگه فقط نیم ساعت جواب پیامشو دیر بدم پامیشه میاد در خونه اگه زنگ نزنم ک جای خود داره واقعا ثابت شدس،فقط ترسم ازینه ک وابستگیش بهم کم بشه وقتی دوریمو ببینه بجای اینکه دلش تنگ شه ب نبودنم عادت کنه چون الان 26 سالشه و خیلی فرق داره با اون پسر 17-18 ساله 

ولی ممنون از کمکت عزیزم