من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!
به شروعم 😐😂واسه همچین هدفی قطعا باید با یه مشاور ماهر از همین الان شروع کنی نه تو نی نی سایت بگردی دنبال راهنمایی هدف کمی نیست که
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
دور از شوخی یه چیز خیلی روشن و واضح اینه که نی نی سایتو ترک بگزینی و کلا قید ای نست ا و ت ل گ ر ا م بزنی الان یکم تازه دیر هم هست واسه شروع چون خیلی از همسن هات شروع کردن
من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!