2777
2789

مثل نیاوران و فرشته و الهیه و...

(کلا محله های گران)

تخصص چی بودند ؟

با درآمد خودشون همچنین محله هایی خونه دارند یا پول و ارث پدرشون؟

هووف و باز هم تو ..خیلی عقده ی بالا شهری ها رو داری مثل اینکه؛ کل تاپیکات عقده می‌ریزه که اونا چی کار کردن بالا شهر نشستن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

ولی ی سری دیگم دیدم دیپلمم ندارن ولی خود اون جراحه رم میزاره تو جیبش

چ سوالاییه اخه😐خیلی مسخرس

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هووف و باز هم تو ..خیلی عقده ی بالا شهری ها رو داری مثل اینکه؛ کل تاپیکات عقده می‌ریزه که اونا چی کا ...

وای دقبقاااا نمیدونم چرا یعده گی مبدن به این قضیه واقعا هیچوقت نتونستم درکشون کنم اینجور ادمارو مشخصه هیچ درکی از واقعیت جامعه ندارن هزار مدل وجود داره گسی بتونه اون مناظق باشه ارث شغل شانس 

وای دقبقاااا نمیدونم چرا یعده گی مبدن به این قضیه واقعا هیچوقت نتونستم درکشون کنم اینجور ادمارو مشخص ...

والله .تمام تاپیکاش شده بالا شهر تهران کیا میشینن .چی کاره ن ..هیچ هدف دیگه ای تو زندگیش ندارع الا اینکه فضولیش در مورد درآمد و ساکنان بالا شهر برطرف بشه که اصلاا برطرف نشده ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۷۶صفحه تاپیک فقط دنبال درآمد پزشکاس😂🤦‍♀️

احسنتتتتتت ...سابید  مارو با تاپیکاش .‌‌یا خودش تازه به دوران رسیده س که پول قلنبه دستش اومده .از حاشیه تهران رفته بالا شهر نشسته اینجوری میخواد عقده ی زمان حاشیه  نشینی شو برطرف کنه و پولداریشو به رخ بکشه یا کلااا دلش میخواد تو تاپیکا یکی از همین پولدار نصیبش بشه از حاشیه نشینی نجاتش بده 😏😏😏🤣🤣😉😉

خب چرا میاین توی تاپیکش 😕 بنده خدا سواله واسش

بنده خدا خیلی سواله واسش تاپیکا رو بیین

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding