جاری_نینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 124 عنوان ماما یا خانم دارو ساز اگه هست بیاد لطفا درمورد روش مصرف یه قرص سوال دارم 48 بازدید | 4 پست قرص پروژسترون دکترم بهم داده بود برای تنظیم قائدگیم چون عقب میفتاد و بهم گفته بود از شب ۱۵ قائدگی تا ده شب مصرف شه و هنوز اخرین قرصشو نخوردم که پریود شدم ب دکترم هم دسترسی ندارم اون یدونه قرصو چیکار کنم ، بخورم یا نه ؟ 1404/08/07 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5414 اره باید بخوری کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
جاری_نینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 124 اره باید بخوری باشه مرسی ، اخه از هوش مصنوعی پرسیدم گفت نخور دودل شدم
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5414 باشه مرسی ، اخه از هوش مصنوعی پرسیدم گفت نخور دودل شدم من سیبل میخورمهمیشه از اخراش پریود میشم یهو کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
جاری_نینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 124 من سیبل میخورمهمیشه از اخراش پریود میشم یهو اها پس میخورم دکترمم هیچی دراین مورد بهم نگفت که اگه پریود شدی نخور