2777
2789

تست هم زیااد بزن

ب این روشای ک بعضی استادای پروازی میگن همین فرمول برای همهسوالا کافیه اعتماد نکن

چون فقط واسه بعضیا بکار میاد و بعضی تستا نه

مفهومی یاد بگیر

زیستتو هرروز بخون. تو کتاب زیستت حاشیه نویسی کن یا از این برگه های نت برداری بچسبون بنویس روش.اینجوری کتاب زیستتو ب ی منبع و مرجع کال تبدیل کن

از درسای عمومی هم غافل نشو

نکته های ک تو تستا میبینی رو یادداشت کن

منم کنکوریم امسال

دعا کن قبول شم خودم میام بهت میگم چیکار کنی     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور نکته برداری کنم؟یه مثال میشه بزنین

وقتی تست میزنی بعدش ک میری پاسخ تشریحیشو نگاه کنی ممکنه یه توضیح و نکته ای نوشته باشه که تو کتاب درسیت نباشه اونو توکتابت کنار همون موضوع بنویس

یا مثلا واسه درسای فیزیک و شیمی ممکنه تو توضیحاتش ی روش برای ساده تر کردن فرمول بگه 

یا بگه این فرمول بیشتر تو فلان مسئله کاربرد داره

سعی کن حتما جایی اشکال داری از معلمت بپرسی.خیلی از معلما بیشتر در حد همون امتحانای خودشون میگن خیلی نکات کنکوری نمیگن ازما ک اینجوری بودن

وقتی کلاستون وقت اضاف اورد بگو براتون تست حل کنه.یا نکات بیشتری بگه ک تو کنکور ب دردتون بخوره اونارو یادداشت کن

نکنه فک کردی درست تموم شه میگم بفرما دکتر شو

من داروسازی میخونم دوستام پزشکی و دندون کارم هست 🙄🙄 بعله میگن دکتر شو پس چ فکر کردی؟😂

ی اشباع یاد گرفتین همه جا به کار میبرین 🙄🙄🙄

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
دومی

این برمیگرده ب انگیزت ک کمه

تو هدف بزرگی داری پس باید جوری درس بخونی ک بهش برسی ک خدایی نکرده تا اخر عمرت افسوس نخوری

توقع نداته باش ی روزه ب ساعت مطالعه بالا برسی

کم کم زیادش کن

مثلا اگ الان5ساعته  روزی15دقیقه بهش اضافه کن

هنوز وقت داری

از بعد تعطیلات شروع کن تا کم کم زیاد شه و ب این ساعت بالا عادت کنی

ک موقع امتحانات نذاری دقیقه 90 بخونی

تابستونم مطالعه داشته باش ک واسه سال بعد از فضای مطالعه و درس دور نشی و دوباره ساعت مطالعت افت نکنه

مثلا اگ الان5ساعته  روزی15دقیقه بهش اضافه کن هنوز وقت داری از بعد تعطیلات شروع کن تا کم کم زی ...

یه سوال که باقی می مونه اینه بدون سی دی اموزشی قبولی ممکنه؟

که من یدفعه زیاد میکردم 

یدفه زیاد کنی اولش تو جو قرار میگیری میخونی ولی بعد چند روز خسته میشی ولش میکنی

حالا تو ب مدت ی هفته فقط عالی درس بخون /نکه ی هفته13 ساعت بخونیا نه/منظورم اینه ی هفته بخون تست بزن نکته برداری کن کم کم عادت میکنی و انگیزت زیاد میشه

از همه مهمتر ی برنامه ریزی درست هم واسه خودت داشته باش بی برنامه حتی اگه روزی15 ساعتم بخونی بی فایدهه