2777
2789

باردارا در چه حالین؟

من وزن بچه زده دو کیلو نیم دائم در حال خوردنم و بیشترم شیرینیجات اصلا نمیتونم جلو خودم بگیرم زایمانمم طبیعیه میترسم تا موقع زایمان وزنش خیلی بره بالا اذیت شم اینم بگم مشکوک به زایمان زودرسم و احتمالا به چهل هفته نرسونم همش میحام جلو خودم بگیرم زیاد نخورم ولی نمیتونم تا الانم  پونزده کیلو اضافه کردم بچه دوم اولی دو نیم بود به دنیا اومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شیرینی جات وزن خودت می‌بره بالا فقط الان باید سبزیجات و پروتئین امگا سه مصرف کنی که وزن بگیره ر ...

جدا پس خوبه سبزیجاتم اتفاقا باید بخورم چون شکمم خیلی سفته  

نمیخوام طبیعی😭😭😭

منم نمی‌خواممممم😭😭😭😭 بدبختی دارم با پارتی بازی میرم سزارین ، انقد فوبیا طبیعی دارم گاهی خواب میبینم دارم زایمان میکنم ، از خواب میپرم رحمم منقبض شده کلا

۲ونیم که زیاد نیست بچه خیلی ریز میشه

بجای شیرینیجات که فقط وزن خودت رو‌میبره بالا و زایمانت رو سخت میکنه‌ پروتئین بخور که‌وزن خودت کمتر بره بالا در عوض‌وزن حنینت بره بالا

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40