2777
2789
عنوان

به نظر شما قاتل اصلی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 51 پست

الان تو پست قبلیم یه متن نوشتم که اونم تقریبا مثل چیزی هست که شما عنوان کردین 

گاهی اوقات بعضیا جنایت میکنن که هیچ مجازاتی براشون در نظر گرفته نمیشه ولی باعث میشن که یه عده خواسته یا ناخواسته دست به کهری بزنن که جرمه 

مثلا توی داستان شما همه اشتباه کردن و اشتباه و جنایت اونا باعث شد که حسن این کارو بکنه ... 

مثل مادر اون پسره که دختره رو هل داد 

قاتل در هر صورت حسن و توی داستان من هم مادر پسر هستشز

ولی اگه با دید عمیق تری نگاه کنیم کسای دیگه توی این قتل دست داشتن ... اونا هم اشتباه بزرگی کردن .. 

این نشون میده که حتی بدترین گناه ها و اشتباه ها هم ممکنه دلیل های بزرگ و مهمی داشته باشن پس قضاوت نکنید ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
منم مدتی دنبالش بودم و از نظر اکادمیک که هیچ فقط تونستم به تناسخ برسم که از اصل باهاش مخالفم. درست ...

راستش من به این نسبی بودن خیلی اعتقاد دارم 

هیچ چیز مسلم و قطعی نیست

من الان تو وادی شکم

و واقعا سئوالت واسه منم همیشه بی جوابه 

فیلم crashرو دیدی ؟؟

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن روز من هم با مادرم کنار بستر عشقبازی پدرم ایستاده بودم. هر چیزی را که مادرم با چشم هایش می دید، ...

عجب متنی...

میخکوبش شدم

این کتاب رو باید بخونم چون حس میکنم برای من نوشتن

مرسی از این لطفت که مارم شریک کردی

ممنون

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
راستش من به این نسبی بودن خیلی اعتقاد دارم  هیچ چیز مسلم و قطعی نیست من الان تو وادی شکم و و ...

شاید بدترین ایستگاهی که توش هستم و سال هاست گیر کردم همین شکه

نه متاسفانه ندیدم ولی گویا باید ببینم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
الان تو پست قبلیم یه متن نوشتم که اونم تقریبا مثل چیزی هست که شما عنوان کردین  گاهی اوقات بعضی ...

قشنگ توضیح دادید اما تکلیف یه ذهن جویای روشنی با مقصرانی که هیچ وقت گیر قانون نمی افتن چیه؟ سخته و دردناک من که مدتها دارم زجر میکشم.

ای کاش منبع متن اول رو میزاشتید چون مشتاق خوندن و ورق زدنش شدم

ممنون

[QUOTE=8511455

7] شاید بدترین ایستگاهی که توش هستم و سال هاست گیر کردم همین شکه نه متاسفانه ندیدم ولی گویا باید ببینم [/QUOTE]

ببینید حتمن فیلم

من به این شعر خیلی معتقدم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
[QUOTE=8511455   7] شاید بدترین ایستگاهی که توش هستم و سال هاست گیر کردم همین شکه نه متاسفانه ...

شعر نمیاد چرا

قشنگ توضیح دادید اما تکلیف یه ذهن جویای روشنی با مقصرانی که هیچ وقتیر قانون نمی افتن چیه؟ سخته و درد ...

نوشتم براتون  شاید ندیدین 

کتاب خانوم شیما سبحانی (روز دوم او)

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
[QUOTE=8511455   7] شاید بدترین ایستگاهی که توش هستم و سال هاست گیر کردم همین شکه نه متاسفانه ...

حتما الان میگردم اگه تو نت بود که بهتر اگه نبود پیداش مینم

مرسی از پیشنهادت و ممنون از مشارکت قشنگت.

موفق باشی

حالا جوابش چی هست؟ 

عزیزم جواب قانونیش میش حسن ولی جواب فلسفیش که خیلی تلخه به نظر خیلی ها میشه مادر حسن که رنج و دردش رو به بقیه منتقل کرد و در واقع عامل اصلی جنایت بود مثل یه تیکه سنگ زیبا تو کف رودخونه که پاها رو زخم میکنه اما تنها جرمش تیز بودنشه که وست خودش نیست.

بعضی ها هم طبیعت رو قاتل اصلی میدونن

به هر حال این یه تست اختبار موقع مصاحبه حضوری جذب قضاته که برام جالب اومد

شبت خوش

امیدوارم اشکال از من باشه و گرد و خاک نمیزاره من درک کنم

اروزم رسیدن به لحظه چشیدن معرفته 

قطعا لایقش نیستم

مرسی از نظر قشنگت

پزشک یه قاضی ممکنه تو قضاوت اشتباه کنه اما پزشک اشتباه نکرده تنبلی کرده

تنبلی در برابر قضاوت...

قشنگ بود بهش فکر نکرده بودم

گناه پزشک سنگین تره

مرسی