2777
2789
عنوان

به نظر شما قاتل اصلی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 51 پست
عمه ی من قاتله😂😂 حسنه دیگه

😂😂😂

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
امیدوارم اشکال از من باشه و گرد و خاک نمیزاره من درک کنم اروزم رسیدن به لحظه چشیدن معرفته  قط ...

البته قصد جسارت نداشتم 

کلی منظورم بود 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همگی مقصرن با سهم متفاوت؛ اول پزشک( هرچند داستان ایراد داره و کلا وظیفه پزشکه نبوده که دارو بیاره از انبار)، دوم اقوام که بخاطر پدر پسر رو رها کردن، سوم دوست ثروتمند که تنگ نظری داشته( این ها مقصر تر از قاضین چون دلیل نداشته بواسطه حتی حکم غلط قاضی برای پدر کسی پسر رو کمک نکنن)، قاضی که حکم اشتباهش باعث بهانه برای افراد بی فکر و کم عقل شده که به فامیلشون کمک نکنن، و در نهایت حسن که سهوا و غیر عمد دستش به شکم خانم باردار خورده....حسن بخاطر دزدی مقصر نیست چون هر کسی باشه برای حفظ جان عزیزش باید و باید قوانین ساخته دست بشر رو زیر پا بگذاره و این دزدی، دزدی ارزشمندیه اتفاقا! پست جالبی بود، مرسی استارتر

همگی مقصرن با سهم متفاوت؛ اول پزشک( هرچند داستان ایراد داره و کلا وظیفه پزشکه نبوده که دارو بیاره از ...

شما هم بهترین توضیح رو دادید.پر مغز و زیبا.

واقعا همه در حد و اندازه خودشون سهم داشتن تو این اتفاق اما صحبتتون در مورد قاضی خیلی قشنگ بود

من از شما ممنومم که مشارکت کردید

در پناه خدا

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...