2777
2789
عنوان

به نظر شما قاتل اصلی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 51 پست
وااای چه تفاوت نگاهی

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

قاتل جناب اقای حسن دنیا پر از بدبختیه نمیشه که با خلاف جلو. رفت همه قاتلها دلایل مشابهی دارن البته قتل غیرعمد بوده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اصلی قاضیه... چون جرمش قدیمی تر هست شاید اگه پدرش زندان نمی رفت این اتفاقات نمی افتاد ...ولی قا ...

استدلال بدی نیست 

مرسی از نظرت عزیزم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
قاتل جناب اقای حسن دنیا پر از بدبختیه نمیشه که با خلاف جلو. رفت همه قاتلها دلایل مشابهی دارن 

حسن 

جالبه تو اون گروه اکثرا حسن رو معرفی کردن هر چند واقعا قضاوت سخته

مرسی از نظرت گلم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
مادر حسن😂😂

خدا نکشت 😂😂😂😂

آن روز من هم با مادرم کنار بستر عشقبازی پدرم ایستاده بودم.

هر چیزی را که مادرم با چشم هایش می دید، من هم می دیدم. با این تفاوت که من ترسیده بودم و خدا می داند که مادرم چه حالی داشت!

نمی فهمم حالش را، خب هیچ وقت تجربه اش نکردم، ولی دیدم که تمام بدنش می لرزید و خشکش زده بود.

اگر کمی بزرگتر بودم، پدرم را می زدم.

خودم می کشتمش.

پدرم ترسیده بود و آن دخترک روسپی تند تند داشت لباس می پوشید که برود.

حواسم را پرت کردم که مبادا بگویند پسرک هیزی می کند و از خجالتم چشم هایم را بستم و سرم را پایین انداختم

که مادرم جیغ کشید.داشت لباس های دخترک را به تنش پاره پاره می کرد که پدرم یکدفعه مادرم را هل داد و او هم لگد زد به صورت دخترک و سرش خورد به تیزی شوفاژ و خون فواره زد. خب هر کس دیگری هم جای مادرم می بود، همان کار را می کرد. پدرم بهش گفته بود

"ولش کن لکاته" مادرم که لکاته نبود، پس باید زنیکه را هل می داد.

ولی قاضی هیچ کدام این ها حالیش نبود.

فقط حکم داد و مادرم اعدام شد.

امروز فهمیدم که همان قاضی شده پدر همسر من..

از کتاب: روز دوم او

شیماسبحانی

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
بعد از خوندن این متن(که من دوباره تایپش کردم) چند ساعت ذهنم درگیر بود یاد یه موضوع افتادم اثر پروان ...

یه مدت طولانی درباره قضا و قدر در اسلام حتی مسیحیت و یهودیت مطالعه کردم 

بن بست کامل بود 

البته مسیحیت و یهودیت میگه تئودیسه ها در رنج 

جذاب بود ولی من جوابمو نگرفتم 

هیچ وقت باور نمی کنم مفهوم عدالت تو این دنیا به معنای واقعی کلمه برقرار بشه

زندگی همینه شاید خدا هم می دونست چون با توجه به اعتقاد ما شیعه ها انسان رو مختار آفرید ...

بدی و خوبی در کنار هم معنی میدن 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
من میگم مقصر اصلی خداست

اگه صادق هدایت زنده بود اونم میگفت خدا

نظر جالبی دادی هر چند واسه خیلی ها ترسناک

اکثر ماها توی این دنیا همین هستیم با جون گرفتن میخواییم جون بدیم.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
یه مدت طولانی درباره قضا و قدر در اسلام حتی مسیحیت و یهودیت مطالعه کردم  بن بست کامل بود  ...

منم مدتی دنبالش بودم و از نظر اکادمیک که هیچ فقط تونستم به تناسخ برسم که از اصل باهاش مخالفم.

درست میگی عدالت مثل خوب و بد و زشت و زیبا تعاریف نسبی دارن و با هیچ متری نمیشه سنجیدشون.

در نهایت من موندم این سوال که 

جبر در زندگی ما از پیش تعیین شدست یا نتیجه برخورد رفتارها و تصمیمات دیگران و من؟

وااای ازاین همه سوال و این همه توضیح

نه واقعا بعضی اتفاقات کنترلش از دست انسان خارج چون قضا وقدر الهیست.........

از ته دلم امیدوارم اینجوری باشه چون راحت تر به ارامش میرسم ویتی ببینم هنه چیز دست خدا و طبیعت ‌ ... ولی گاهی فکر میکنم نکته هیچ نظمی نیست و ماها قربانی یه رویداد هستیم و سرکاریم

تدسناکه وقتی فکر میکنم اون همه نیکی و نخوردن گندم های زمینی پوچ بوده

خدا ذهنم رو اروم کنه