2777
2789
عنوان

قرص خوردم بميرم ولي زنده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا. با خودت این کارو نکن😢

انقد هستن ک شرایط بدتر دارن .... 

خدا بزرگه .. یکم صبور باش.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بمیرم برای دلت من خوب درکت میکنم داغون شدی عزیزم

چيكار كنم عزيزم الان خانوادم بالاسرمن نميتونم روانيم كردن اخه بدي اينه من مقصر ميدونن ميگن ما بدبختيم همچين دختري داريم

نميخوام نميخوام توروخدا چيكار كنم خسته ام از همه باور كن قصدم مرگ بود

میذاشتی سفرشون رو برن ، همه امسال داغون بودن خسته شدن به یه آرامش احتیاج دارن ، اگر مرده بودی روز اول عید باید خاکت میکردن بدبختا ، انقدر خودخواه نباش ، شوهرت که رفت تو هم جمع کن فردا باهاشون برو سفر ، از برنامه هات حرف نزن ، چند روز استراحت کن ، بعد از عید برو درخواست بده و جدا شو ، اگر روی پ ای خودتی و میتونی مستقل بشی ، اگر نه که بشین سرجات خوب فکر کن یه کار پیدا کن و راه مستقل شدن رو هموار کن برای خودت ، دست از خل بازی و کولی بازی هم بردار ملت بتونن روت حساب کنن و به تصمیمهات احترام بذارن

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

سحر جون تاپیکای قبلتو فقط موضوعاشو خوندم ‌ کلا ادم منفی ای هستی .. اصلا هیچ تاپیک خوبی. من ندیدم .. یکم خودتو تغییر بده . شاید مشکل از خودته. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چيكار كنم عزيزم الان خانوادم بالاسرمن نميتونم روانيم كردن اخه بدي اينه من مقصر ميدونن ميگن ما بدبختي ...

متاسفم براشون که الان تو این شرایط به جای اینکه بهت روحیه بدن و همراهت باشن اینجور اعصابت رو داغون کردن من واقعا ناراحت شدم خدا کمکت کنه

میذاشتی سفرشون رو برن ، همه امسال داغون بودن خسته شدن به یه آرامش احتیاج دارن ، اگر مرده بودی روز او ...

تازه نوبت طلاقم اخر ماه دارم به زور ميگن تااخرين روز بايد باهاش زندگي كني