2777
2789
عنوان

قرص خوردم بميرم ولي زنده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 55 پست

منم اگه شوهرت بودم طلاقت میدادم .. یعنی چی خود کشی کردی!!!!

دیوونه ای؟؟؟؟

دخترر یکم عاقل باش.. جدا شووو نمیترسی بری زیر خاک .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشتم نيستن اخههههه

خوب نباشن .. خودت خودتو نجات بده .

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

این چه رفتاریه با یه آدم که خودکشی کرده میکنن آخه؟!😑 بگو نجاتم دادین که حالا اینجوری باهام صحبت کنید؟!!😒

بگو اگه انقد بدم میخواستین نجاتم ندین مگه من خواستم نجاتم بدین؟!😕

اه عصبی شدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم اگه شوهرت بودم طلاقت میدادم .. یعنی چی خود کشی کردی!!!! دیوونه ای؟؟؟؟ دخترر یکم عاقل باش.. جدا ...

فدا سرم دوباره هم ميكشم  خودموووو فقط مامانم بره نميخوامش هيشكي نميفهمه فكر ميكنن جدا بشم ميخوام خراب بشم

تو خودکشی نکردی که بمیری ، خودکشی کردی به خواسته ات برسی ، وقتی من فهمیدم ، خانوادت هم که بزرگت کردن میفهمن ، نشستن اونجا یه کار احمقانه دیگه نکنی شب عیدی به دردسر تازه بندازیشون . بزرگ شو یکم ، این لوس بازیا رو دبگه الان ۱۵ ساله ها هم انجام نمیدن

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
فدا سرم دوباره هم ميكشم  خودموووو فقط مامانم بره نميخوامش هيشكي نميفهمه فكر ميكنن جدا بشم ...

بزار این فکرو بکنه .. اما تو جدا شووو .. ثابت کن ک میتونی خوب باشی .

بزار این فکرو بکنه .. اما تو جدا شووو .. ثابت کن ک میتونی خوب باشی .

شوهرم از خونم قهر كرد رفت الان وسايلش جمع كرد خانوادم فردا ميخواستن برن سفر واس من كنسل كردن همش به من ميگن بي عقل

این چه رفتاریه با یه آدم که خودکشی کرده میکنن آخه؟!😑 بگو نجاتم دادین که حالا اینجوری باهام صحبت کنی ...

آره واقعا موافقم الان باید بهش محبت کنند و کمکش کنند اما نمک میپاشن رو زخمش 

تو خودکشی نکردی که بمیری ، خودکشی کردی به خواسته ات برسی ، وقتی من فهمیدم ، خانوادت هم که بزرگت کردن ...

نميخوام نميخوام توروخدا چيكار كنم خسته ام از همه باور كن قصدم مرگ بود