2777
2789
عنوان

قرص خوردم بميرم ولي زنده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 55 پست
نه تمام قرصايي خوردم ارامبخش و ...ترا بودن

بهرحال بحرفاشون توجه نکن. بخواب. زندگی همیشه بر وفق مراد نیست و هرجا کم اوردی نباید تصمیمی اشتباه تر بگیره ادم.   روزهای خوب برات بیاد الهی امین. 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهووم من اصلا مشكل دارم ولي توانايي ادامه ندارم

اگه دست بزن داره ‌‌ برو پزشک قانونی با مدرک و قانونی جدا شو .. مهرتم بزار اجرا اگه داره ‌. اینجووری راحت جدا میشی .. چکار ب خونوادت داری ‌‌ خودت مستقل باش

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
ارهرخيلي تنهام مطمئنم برن هم خودمو راحت مبكنم باز

عزیزم نمیدونم چی بگم به خدا ناراحت شدم چون خودم این روزها رو داشتم سعی کن به خدا نزدیک تر بشی فکر میکردم بمیرم راحت میشم تا جایی که یه بزرگی بهم گفت اگه بمیری فکر میکنی اون دنیا راحته ؟ اونجا هم سختی های بیشتری داره مخصوصا برای اونی که خودکشی کنه چون گناه کبیره است منم منصرف شدم دیگه

تاپیکهاتو خوندم ، خودت مقصری فقط ، خانوادت گناه دارن آزارشون نده ، شوهرت جدا میشه میره دنبال زندگیش ، تو میمونی و یه کوه مشکلات ، دختر عاقلی هم نیستی که از پس خودت بربیای ، واقعا به قیم نیاز داری . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
ميگي چيكار كنم واقعا من ادم نيستم😔

خودتو تغییر بده ، اگر لازمه از مشاور کمک بگیر ، یه چیزی رو میدونی ؟ همسرت اصلا آدم بدی نیست تو با کارات وادادس میکنی به بد بودن ، من توی زندگی مشترک کاملا آزادم همسدم هم از یه خانواده سنتی و مذهبی خیلی بسته است ، توی دو سال چنان اعتمادش رو جلب کردم که اندازه خودش به من اطمینان داره هم به لحاظ بیرون رفتن هم به لحاظ حفظ امنیت . تو هم باید روی خودت کار کنی و رفتار معقول انجام بدی ، تو اعتماد خانوادت رو از دست دادی چطور میخوای شوهرت بهت اعتماد کنه و بهت آزادی بده ، کاری باهاش کردی ببشتر فور میکنه پدرته تا شوهرت ، میدونم ناراجت میشی ولی میگم ، منو هر کسی اینجا میشناسه میدونه من همیشه طرفدار خانمها هستم ولی در مورد تو منم اگر جای شوهرت بودم میزدمت ، شوهرمم کارای تو رو بکنه میزنمش . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .