2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست
شوهرم ۱۱ سال از من بزرگتره ولی بیشتر از من حال و حوصله داره همش به فکر تفریح و مسافرت و ورزش و بازیِ ...

اره موافقم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
این میشه یه اختلاف نظر بزرگ و قابل تاملِ. ولی سن یه فرمول کلی نداره‌.

از همینا ترسیدم .. ک فردا من به بچه ام کلی ازادی بدم و اون مخالفشون باشه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این خودش خیلی تفاوت بزرگیه، این اختلاف عقیده از اختلاف سنی مهم تره

تو خانوادمون فقط منم ک اینجوریم واگرنه بقیه اعضا خانوادمم مذهبین

تو خانوادمون فقط منم ک اینجوریم واگرنه بقیه اعضا خانوادمم مذهبین

اگر می بینی توانایی تغییر خودتو داری بسم الله، اگر نه مطمئن باش همسرت بهترین مرد دنیا هم که باشه با اخلاف عقیده و تفکر زندگیت آشوب میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اگر می بینی توانایی تغییر خودتو داری بسم الله، اگر نه مطمئن باش همسرت بهترین مرد دنیا هم که باشه با ...

فک میکردم میتونم ولی نمیشه پس گفتم بهترع با کسی باشم ک اون هم زیاد تو مذهب سخت نگیره 

فک میکردم میتونم ولی نمیشه پس گفتم بهترع با کسی باشم ک اون هم زیاد تو مذهب سخت نگیره 

آره مذهبو بیشتر از سن در نظر داشته باش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره مذهبو بیشتر از سن در نظر داشته باش

ممنونم

ممنونم

قربونت، آرزوی خوشبختی برات میکنم، ضمن اینکه بهت بگم هول نباش، الان زوده برا ازدواجت، سر صبر به ازدواج فکر کن و براش تصمیم بگیر

بعد بار اخر ک ازم پرسید دوسم داری یا نه و من گفتم نه و خدافظ دیگه هیجی نگفت یه هفته پیش ...&nb ...

زنگ بزن بهش پشیمون میشی

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰