ولی یه خاستگار داشتم ک دو سه ماه باهاش در ارتباط بودم کم کم بهش علاقمند شدم ولی بخاطر اختلاف سنیمون ترسیدم مشکل بشه ردش کردم اخه من. با پدر مادرم خیلی اختلاف سنی داشتم و عذاب کشیدم ... ولی الان دلم براش خیلی تنگ شده من نوزده سالم بود اون بیست و نه
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ده سال ک کمه بابا منو شوهرم18سال اختلاف سنی داریم😁
جدی میگی؟ مشکلی باهم ندارین؟
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منو همسرمم تقریبا۱۰سالیم من دوتا زایمان داشتم تقریبا کمی شکسته تر از قبل از بارداریهامم. خداروشکر ...
اونم خیلی منو درک میکرد و صبور بود باهاش ک حرف میزدم خوب گوش میداد و اروم بود ..
ولی من ترسیدم بخاطر اختلاف سنیمون مشکل پیش بیاد
منو شوهرم 11 سال اختلاف سنی داریم و من دارم به سرعت بیشتری نسبت به سایرین پیر میشم
چرا عزیزم میشه بگی؟
بدون، اگه اخلاق رفتار، شغل، خانواده، فرهنگ و شعورش خوبه به خاطر سن لگد به بختت نزن
همه چیش خوب بود ولی اون خانوادگی خیلی مذهبین و خودش هم همینطور دوس ندارع من عکسم بزارم پروفم یا لباسم یه خورده باز باشه یا موهام پیدا باشع .. در صورتی ک من اینقدر مذهبی نیستم و دوس دارم ارایش کنم و این چیزا
بعد بار اخر ک ازم پرسید دوسم داری یا نه و من گفتم نه و خدافظ دیگه هیجی نگفت یه هفته پیش ...