shahparakeman مدیر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست از علائم بگید ، چند وقت دیگه موعد پریودتونه ؟من اول تا سوم فروردین باید پریود شم سینه درد دارم یه هفتس ، تخمدانم هم درد میکنه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1397/12/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 وای منم ۲۴موعد پری بود ولی هنوز نشدم تاحالا امکان نداشته که تاخیربیفته سردرگمم بی بی نزدی؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
بچه_خان عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4656 حالا من برعکس شما هستم پریود میشدم نداشتم من احساس پر بودن میکنم تو رحممماه پیشم همین احساسو داشتم پری شدم 😥
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 انشاالله پس مامان شدی خبر ندااری😉😉😉 جدی میگی ؟؟؟ شکمم عضلاتش گرفته بود دو روز پیش خدا میدونه ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 بچه مسافرت اشکالی داره؟؟ اگر باردار باشیم اره دیگه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 باردار بودین بیاین بگین بچه ها یا بی بی زدین ینی ازفردا بزنم جواب میده؟!؟😁😁 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 اگر باردار باشیم اره دیگه اشکال نداره بخاطر بچم یسال نمیرم فقط عشقای من بیان تودلم 😍😍😍 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 ینی ازفردا بزنم جواب میده؟!؟😁😁 من میزارم. روز مرد میزنم بی بی 😅😅 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 اشکال نداره بخاطر بچم یسال نمیرم فقط عشقای من بیان تودلم 😍😍😍 ای جونم .....من که دو سال منتظرم.... عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 من میزارم. روز مرد میزنم بی بی 😅😅 منم دوسدارم روز مرد برم ازمایش بعد مثبت باشه بعد بیام خبر باباشدن همسرم و بهش بدم بزرگترین هدیه زندگیشو😍😍❤ من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 یعنی مسافرت عید نریم ؟😂 نه دیگه عین جوگیرا 😂 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
gtfrde عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2635 من به خدا خیلی اصرار کردم پنج ماه پیش اخر خارج رحم باردار شدم حالا بدنم استراحت کرده این ماه اقدام ک ... چجورفهمیدی خارج رحمه😥😥😥 برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 ای جونم .....من که دو سال منتظرم.... منم یسال۸_۹ماهه من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 بی بی زدی؟ امروز زدم منفی بود رفتم خوابیدم بیدارشدم دیدم یه هاله خیلییی کمرنگ افتاده :[ جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 جدی میگی ؟؟؟ شکمم عضلاتش گرفته بود دو روز پیش خدا میدونه انشاالله خدا عیدی شمارو داده کوچولوت گذاشته تودلت😍 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺