shahparakeman مدیر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست از علائم بگید ، چند وقت دیگه موعد پریودتونه ؟من اول تا سوم فروردین باید پریود شم سینه درد دارم یه هفتس ، تخمدانم هم درد میکنه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1397/12/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 خانماااااااا من تحرک شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم فولیکول 20 و 15 داشتم hcgهم زدم روزای تخمک گذاری علائمشو داشتم ترشح و درد بنظرتون شانس بارداری دارم؟؟؟؟؟ ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 من اقدام بودم 29 موعدمه و هیچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش عضلات شکمم گرفته بود من به خدا خیلی اصرار کردم پنج ماه پیش اخر خارج رحم باردار شدم حالا بدنم استراحت کرده این ماه اقدام کردم ... عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 خانماااااااا من تحرک شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم فولیکول 20 و 15 داشتم hcgهم زدم روزای تخمک گذاری ع ... اره عزیزم چرانداشته باشی فکر منفی نکن اصلا من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 خانماااااااا من تحرک شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم فولیکول 20 و 15 داشتم hcgهم زدم روزای تخمک گذاری ع ... کافیه خدا بخواد .... عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
بچه_خان عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4656 منم وقتی باردار شدم اون اوایل چنان علائن پریودی داشتم که هردفعه میرفتم دسشویی خودمو چک میکردم که پری ... دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست خدا کنه باردار باشم از این کسالت نجات پیدا کنم
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 اره عزیزم چرانداشته باشی فکر منفی نکن اصلا مردم از استرس همیشه موقه پریودی کشاله ران و سینه هام درد میکرد الان نه ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست خدا کنه باردار باشم از این کسا ... همه مثل همیم ادم کلافس عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 مردم از استرس همیشه موقه پریودی کشاله ران و سینه هام درد میکرد الان نه انشاالله پس مامان شدی خبر ندااری😉😉😉 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 کافیه خدا بخواد .... اره از لطف خدا دور نیست... ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 مردم از استرس همیشه موقه پریودی کشاله ران و سینه هام درد میکرد الان نه حالا من برعکس شما هستم پریود میشدم نداشتم عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 باردار بودین بیاین بگین بچه ها یا بی بی زدین عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 وای منم ۲۴موعد پری بود ولی هنوز نشدم تاحالا امکان نداشته که تاخیربیفته سردرگمم جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 بچه مسافرت اشکالی داره؟؟ من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 وای منم ۲۴موعد پری بود ولی هنوز نشدم تاحالا امکان نداشته که تاخیربیفته سردرگمم بی بی زدی؟ من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺