2777
2789
عنوان

سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست
من اقدام بودم 29 موعدمه و هیچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش عضلات شکمم گرفته بود

من به خدا خیلی اصرار کردم پنج ماه پیش اخر خارج رحم باردار شدم حالا بدنم استراحت کرده این ماه اقدام کردم ...

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانماااااااا من تحرک شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم فولیکول 20 و 15 داشتم hcgهم زدم روزای تخمک گذاری ع ...

اره عزیزم چرانداشته باشی فکر منفی نکن اصلا

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
خانماااااااا من تحرک شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم فولیکول 20 و 15 داشتم hcgهم زدم روزای تخمک گذاری ع ...

کافیه خدا بخواد ....

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
منم وقتی باردار شدم اون اوایل چنان علائن پریودی داشتم که هردفعه میرفتم دسشویی خودمو چک میکردم که پری ...

دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست 

خدا کنه باردار باشم از این کسالت نجات پیدا کنم 

دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست  خدا کنه باردار باشم از این کسا ...

همه مثل همیم ادم کلافس 

مردم از استرس همیشه موقه پریودی کشاله ران و سینه هام درد میکرد الان نه

حالا من برعکس شما هستم پریود میشدم نداشتم 

باردار بودین بیاین بگین بچه ها یا بی بی زدین