shahparakeman مدیر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست از علائم بگید ، چند وقت دیگه موعد پریودتونه ؟من اول تا سوم فروردین باید پریود شم سینه درد دارم یه هفتس ، تخمدانم هم درد میکنه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1397/12/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 امروز زدم منفی بود رفتم خوابیدم بیدارشدم دیدم یه هاله خیلییی کمرنگ افتاده :[ ازمایش بده خوب من جات بودم ده بارازمایش میدادم😐 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 چجورفهمیدی خارج رحمه😥😥😥 روز پریودم بتام ۱۲ بود بعد نمیرفت بالا یا کم میرفت بالا اخر هفته شش رفتم جراحی کردم درش اوردم فیلمشو دیدم یه کنجد کوچولو چسبیده بود به لوله رحمی انقدر غصه خوردم 😣😣😣😣 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 منم یسال۸_۹ماهه تقریبا مثل منی پس.... عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 ازمایش بده خوب من جات بودم ده بارازمایش میدادم😐 زودنیست؟!اخه فقط سه روز ازموعد گذشته جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 انشاالله خدا عیدی شمارو داده کوچولوت گذاشته تودلت😍 آمییییییییین و به همه خانمای منتظر ان شالله ما آبادانیا
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 زودنیست؟! اخه فقط سه روز ازموعد گذشته نه بابا اگه کیست نداری عفونت نداری ک عقب بندازه زودنیست فرداام تست بزن مثبت شد برو من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
gtfrde عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2635 روز پریودم بتام ۱۲ بود بعد نمیرفت بالا یا کم میرفت بالا اخر هفته شش رفتم جراحی کردم درش اوردم ... من بتام۱۱۳۳ فعلا سونو نزدم😞😞😞دلم گرفت.علامتی نداشتی بجز بتات برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 امروز زدم منفی بود رفتم خوابیدم بیدارشدم دیدم یه هاله خیلییی کمرنگ افتاده :[ خوب فردا یه دونه دیگه بزن بعد برو ازمایش عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 دوست دارم اول بیبی چک مثبت بشه بعد برم آزمایش بدم جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 آمییییییییین و به همه خانمای منتظر ان شالله انشاالله من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11498 دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست خدا کنه باردار باشم از این کسا ... انشالله... من سپردم به خدا حتی گفتمحاضرم یکسال صلر کنم ولی بچه سالم بدی و خافظش باشی.. خداهم بهم لطف کرد و ماه اول بهم دادش 😊 و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 روز پریودم بتام ۱۲ بود بعد نمیرفت بالا یا کم میرفت بالا اخر هفته شش رفتم جراحی کردم درش اوردم ... خودش سقط نمیشد؟؟ ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 من بتام۱۱۳۳ فعلا سونو نزدم😞😞😞دلم گرفت. علامتی نداشتی بجز بتات بتات خوبه عزیزم ...نگران نباش به سلامتی باشه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 نه بابا اگه کیست نداری عفونت نداری ک عقب بندازه زودنیست فرداام تست بزن مثبت شد برو نه خداروشکر هیچی ندارم همیشه پریودام منظم بوده ولی این ماه سه روزه ازموعدم گذشته جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
marymoh عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 176 خوب فردا یه دونه دیگه بزن بعد برو ازمایش فک کنم بازم منفی شه -_- جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿