2777
2789
عنوان

سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست
چجورفهمیدی خارج رحمه😥😥😥

روز پریودم بتام ۱۲ بود بعد نمیرفت بالا یا کم میرفت بالا اخر هفته شش رفتم جراحی کردم درش اوردم 

فیلمشو دیدم یه کنجد کوچولو چسبیده بود به لوله رحمی انقدر غصه خوردم 😣😣😣😣

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یسال۸_۹ماهه

تقریبا مثل منی پس....

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
روز پریودم بتام ۱۲ بود بعد نمیرفت بالا یا کم میرفت بالا اخر هفته شش رفتم جراحی کردم درش اوردم  ...

من بتام۱۱۳۳ فعلا سونو نزدم😞😞😞دلم گرفت.

علامتی نداشتی بجز بتات

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
امروز زدم منفی بود رفتم خوابیدم بیدارشدم دیدم یه هاله خیلییی کمرنگ افتاده :[

خوب فردا یه دونه دیگه بزن بعد برو ازمایش 

دقییییقا منم هی میگم ایندیگه پری بود چک میکنم میبینم چیزی نیست  خدا کنه باردار باشم از این کسا ...

انشالله... من سپردم به خدا حتی گفتمحاضرم یکسال صلر کنم ولی بچه سالم بدی و خافظش باشی.. خداهم بهم لطف کرد و ماه اول بهم دادش 😊

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من بتام۱۱۳۳ فعلا سونو نزدم😞😞😞دلم گرفت. علامتی نداشتی بجز بتات

بتات خوبه عزیزم ...نگران نباش به سلامتی باشه

نه بابا اگه کیست نداری عفونت نداری ک عقب بندازه زودنیست فرداام تست بزن مثبت شد برو 

نه خداروشکر هیچی ندارم همیشه پریودام منظم بوده ولی این ماه سه روزه ازموعدم گذشته

جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿