2777
2789
عنوان

سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 97 پست
خودش سقط نمیشد؟؟

نه گیر کرده بود تو لوله رحم حفره قلبشم تشکیل شده بود ....خدا نصیب نکنه .....چقدر ذوق کردم شام با همسرم بیرون رفتیم جشن سه تایی شدن گرفتیم 😞

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله... من سپردم به خدا حتی گفتمحاضرم یکسال صلر کنم ولی بچه سالم بدی و خافظش باشی.. خداهم بهم لطف ...

الهی آمین 😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
نه گیر کرده بود تو لوله رحم حفره قلبشم تشکیل شده بود ....خدا نصیب نکنه .....چقدر ذوق کردم شام با همس ...

عزییییزم ناراحت نباش عمرش بدنیا نبوده انشاالله این و سالم بغلش میکنی گلم

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
نه گیر کرده بود تو لوله رحم حفره قلبشم تشکیل شده بود ....خدا نصیب نکنه .....چقدر ذوق کردم شام با همس ...

وای عزیزم ناراحت شدم ان شالله هیچوقت تجریه بد نداشته باشی واقعا علت خارج رحمی چیه اسپرم ضعیف یا تخمک ؟؟ من خیلی میترسم همسرم ضعیفه همینطور خودم تنیلی دارم

ما آبادانیا   
خداازدهنت بشنوه

مال من هفته شش ۲۰۰ بود تازه ، نگران نباش بعد من خونریزی داشتم 

وای عزیزم ناراحت شدم ان شالله هیچوقت تجریه بد نداشته باشی واقعا علت خارج رحمی چیه اسپرم ضعیف یا تخمک ...

دکتر خنگم عکس از لوله هام نگرفت ایو ای کرد منو بعد فهمیدن چسبندگی داشتم بچم تو نطفه خفه شد ....

دکتر خنگم عکس از لوله هام نگرفت ایو ای کرد منو بعد فهمیدن چسبندگی داشتم بچم تو نطفه خفه شد ....

مثل یه شاهپرک رفت از کنارم...

انشاالله منکه خیلی امیددارم ❤

توکل به خدا 🙏🙏🙏🙏

وااااای عزیزمممم بخدا دکتر خوب نعمت 

منم دکترم تا رفتم ازم عکس رنگی و کلی ازمایش هورمونی خواست خدا خیرش بده خیلی دکترخوبیه

ما آبادانیا