2777
2789
عنوان

برسين ته خط چيكار ميكنين به مرگتون فكر كردين

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 63 پست
نميخوام سر صبي فاز منفى باشم ولي واقعا كاسه صبرم لبريز شده با يك شوهر بد قلق بد اخلاق دايم طلبكا ...

خوب شوهربدشدبایدبمیری؟ اولن راهش مشاورست دومن نشدطلاق وادامه زندگی همسفرتوعوض کن چرا قیدسفرومیزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر جسارتشو داشتم هم خودمو هم بچه هامو راحت ميكردم

واااااااای پناه بر خدا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من قصد خودکشی ندارم اگه قرارباشه کسی روبکشم اونی که باعث این حال بدمه رومیکشم که راحت شم😳

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

١٥سالم بود ي روز كه از مدرسه بركشتم ديدم بايد عروس بشم😔😔😔

اونم با كسي كه اصلا بهش هيچ علاقه اي نداشتم حالا بعد تحمل اين همه سال ديكه كم اوردم 

واقعا هيچ انگيزه اي براي زندكي ندارم

بارها تصميم كرفتم با بچه هام متاركه كنم

هميشه فكر اين لعنتيه ابرويه خانواده هارو كردم

از روز اول فهميدم اشتباه كردم

١٥سالم بود ي روز كه از مدرسه بركشتم ديدم بايد عروس بشم😔😔😔 اونم با كسي كه اصلا بهش هيچ علاقه اي ن ...

منم پونزده سالم بودعرروس شدپدرمم دراومده توزندگی ولی هیچوقت به خودکشی فکرنکردم

عزیزم دیگه وقتی مادر شدی نمیشه فقط به خودت فکر کنی به خاطر بچه هات برای زندگیت تلاش کن  مشاور ...

نه به اندازه صد تا مشاور تو زندكيم روشمو عوض كردم هيچ فايده اي نداره

خوب شوهربدشدبایدبمیری؟ اولن راهش مشاورست دومن نشدطلاق وادامه زندگی همسفرتوعوض کن چرا قیدسفرومیزنی

هميشه حسرت ميخورم به حال كسايي كه جسارتشو دارن

اي كاش

اي كاش 

اي كاش منم جسارتشو داشتم

اي كاش

اول به خودم فكر ميكردم بعد به ابرو داري

عزیزم قوی باش تهش اینه که اگر هر راهی رفتی و نتونستی همسرتون سر براه کنی از زندگیت حذفش کنی نه اینکه طلاق بگیریا ولی آنقدر مستقل بشی که دیگه بد قلیقیاش اذیتت نکنه خودتو باشیو بچه هات همسرت میشه فقط به منبع در آمد رو خودت کار کن