دوست عزیز خودکشی راه حل مناسبی نیست
دیروز هم یک نفر دیگه تاپیک زده بود نمی دونم سرنوشتش چی شد
من یک مطلبو می نویسم شاید به دردت بخوره
این که اول از یک مشاور کمک بگیر و اوضاع روحیتو بهتر کن
دوم: طبق گفته دوستان برای خودت و بچه هات زندگی کن ه این که شوهرت درست بشه
من یک دوستی دارم فوق العاده با شخصیت شوهرش با این که 16 سال با هم زندگی می کردن و دوست من از هر لحاظ ازش سر بود هر روز به این بنده خدا خیانت می کرد مدی مدرسه هم بود آقا
اینقدر ظاهر سر به زیری داشت هیچ کس باور نمی کرد و این بنده خدا هم نمی زاشت به خاطر آبروی خانوادش و بچه هاش کسی بفهمه
تا این که 5 سال پیش آقا با یک خانم شوهر دار دوست شد و خانم از شوهرش جدا شد و ص ی غ ه این آقا شد
تمام قناعت ها و صبرایی که دوستم تو این زندگی کرده بود نتیجش شد برای خانم دوم
دوست من چند بار به خودکشی فکر کرد اما ما منصرفش کردیم به خاطر بچه هاش
در نهایت به این نتیجه رسید بره از نظر قانونی اقدام کنه و اموال همسرشو توقیف کنه تا زنه از دست شوهرش درنیاره
و سعی کرد جدا نشه خودکشی نکنه و زندگیشو از نو بسازه
یه کار پیدا کرد که حقوقش خیلی کم بود ولی از همون جا شروع کرد
با بچه هاش زندگی کرد و از همسرش جدا نشد
از مشکلاتش یک پل برای پیشرفت درست کرد هر چند خیلی سخت بود از هر نظر روحی و جسمی خیلی آسیب دید ولی جنگید و زندگیشو ساخت
تا این که اون خانوم کم آورد و خودکشی کرد و برای همیشه از زندگی این بنده خدا رفت بیرون
هر چند الان روابطش با شوهرش مثل سابق نیست اما به خاطر بچه هاش که به خصوص دختر هستن داره زندگی می کنه که یک اسم پدر بالای سر بچه هاش باشه
البته اینم بگم نظر من این نیست که حتما آدم باید زندگی مشترک رو نگه داره شرایط فرق می کنه ولی می خوام بگم خودکشی اصلا راهش نیست
ببخشید دوستان مطالبم طولانی شد تایپش برای خودم راحت نبود ولی شاید نظر استارترو عوض کنه به امید خدا با یک دید دیگه به زندگی ادامه بده