2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازم سواستفاده میشه..

995 بازدید | 33 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...

راستش این حس لعنتی منو ول نمیکنه میدونم شاید توخیلی از موردا الکی باشه ولی مهم اینه ک عذابم میده ...

هروقت یکی یه کاری رو برای دومین بار ازم بخاد حس میکنم دارع ازم سواستفاده میکنه ...

نمیدونم این حس از کی ریشع به جونم زده..

مثلا اگه رفیقم ازم بخاد تا عکساش رو برای سومین بار افکت بزنم و قلبا هم براش انجام دادم این حس رو دارم .. یا مثلا برادرزادم تویع درس انشا ضعیفه و همیشه میاره من براش بنویسم چون من ادبیانم قویه و برام خیلی راحته الان من این حس بد رو دارم و دوس ندارم براش انشا بنویسم الان هم برام اورده ... قبلا هم بعش گفتم خودت بنویس تا یادبگیری ولی اون باز تکرار میکنه این کار رو .. این حس داره نابودم میکنه باعث کینه و تنهاییم شده بگید چیکار کنم ممنونم از وقتی ک گذاشتید من نوزده سالمه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم احساس میکنم داره ازم سوتفاهم میشه😔

چرا چطوری دوس داری تعریف کن؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم همینجوریم😑😕

خیلی بده😔😔

چقدر بد

اتفاقا من هروقت میتونم کاری رو برای کسی انجام بدم و دیگران دلشون قرصه تو فلان موضوع من هستم که براشون قدمی بردارم، بال درمیارم...

یجورایی نعمته که بتونم قدمی برای کسی بردارم.

تو روایت هم داریم این یه نعمته

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
کاری رو دوس نداری رو هرگز انجام نده بعد ک نتایج رو دیدی اگه اذیت شدی خودت تغییر میکنی

مادرم خیلی اذیت میکنع هیچ وقت من رو درک نکرده شاید بخاطر اختلاف سنی زیادمون بوده ولی اون میگه باید بنویسی و گناه داره و فلان و بهمانه ...

ولی پس من چی منی ک دارم نابود میشم چی،! هیج وقت هیچ کس هیچ لطفی برام نکرده ک الان یادم بیارم و اینکارک انجام بدم

چقدر بد اتفاقا من هروقت میتونم کاری رو برای کسی انجام بدم و دیگران دلشون قرصه تو فلان موضوع من هستم ...

اخه مثلا فک کن زنداداشت بگه وای تو چقدر ظرفا رو خوب میشوری برق میفتن اصلا😑بعد هر بار همه ظرفا رو بده من بشورم نعمته؟

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
چقدر بد اتفاقا من هروقت میتونم کاری رو برای کسی انجام بدم و دیگران دلشون قرصه تو فلان موضوع من هستم ...

منم اولا با شوق براش اینکارو انجام میدادم و مینوشتم خیلی هم قشنگ‌ ولی بعد دیدم اون هرهفنه این کارو کرد و برام گفت برام بنویس منم  ناراحت شدم انگار دلم شکست .. 

اين كه بتوني به ديگران كمك كني بد نيست حس بد نداشته باش ولي شما اعتماد به نفست كمه و خجالتي منم اينطور بودم بازم هستم ولي كمترش كردم ياد گرفتم با جرات حرفمو بگم اگه حرفي تو دلمه يا چيزي ناراحتم كرده البته مودبانه اگه كاري رو نميخاي انجام بدي مودبانه بهونه بيار و بگو نميتونم اگه اينكارارو انجام بدي ارامش ببشتري ميرسي من حس ميكردم براي اينكه ديگران دوسم داشته باشن بايد كاري كه ميگنو بكنم ولي فهميدم اشتباه ميكنم

دقیقا منم مثل خودتم

این حس خیلی بده تو چیکار میکنی حالت خوب شع؟

واقعا بعضی ادما چقدر سطح درکشون پایینه ..