2777
2789

گاهی بزور نفس میکشم

من همیشه توقعم از خودم زیاد بوده و باعث شد به یه چیزایی برسم که تو ذهن بقیه قفله اما الان شرایط جوری شده که نمیتونم کاری کنم بخاطر شرایط اقتصادی واقعا هر سری قیمتا رو چک میکنم مرگ ارزوهامو جلوی چشمام میبینم دوباره و دوباره...

این خودش درد بزرگیه ولی چهار ماهم هست که خدا یه فرشته کوچولو به خوانوادمون اضافه کرد اما من چون توانایی نگهداری ازش رو ندارم خیلی اذیت میشم و حرصم از شوهرم میگیره و همش بحث و دلخوری💔 زندگیم به فاک رفته

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

همه همینجوری هستن

نه بقیه دارن حرکت میکنن ادامه میدن ولی من واقعا فلج شدم زیر فشار صبح تا شب-شب تا صبح خود خوری میکنم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم، حرفات رو خوندم و فقط میتونم بگم سنگینیش رو با تمام وجود حس کردم،این همه مدت تنهایی کشیدن و جنگیدن آدمو خورد میکنه،مخصوصا وقتی توقعات آدم از خودش همیشه بالا بوده و حالا شرایط اقتصادی هی جلوی چشم آدم آرزوهاشو له میکنه.. طبیعیه که نفس کم بیاری، طبیعیه که خسته بشی.

چهار ماهه مادر شدی، بدن و روحت هنوز دارن خودشونو پیدا میکنن،این همه فشار یجا روی دوشت جمع شده... این خستگی نشونه ضعف نیست، نشونه اینه که خیلی وقته محکم وایسادی،میفهمم از همسرت هم دلخوری، وقتی آدم تنها بار زندگی رو میکشه، کوچیکترین چیز هم میتونه دل آدم رو بشکنه..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

نمیشناسمت ولی از انرژی که ازت گرفتم احساس میکنم خیلی قوی و با استعداد و موفق هستی به خودت افتخار کن و بدون خیلی ها میخواستن مثل تو باشن ولی هیچی نشدن کاش یکم از جنم تو رو من داشتم عزیزم سعی کن از این شخصیتی که داری در بچت هم رشد بدی 🥰🥰🥰

منم خیلییی تحت فشارم امکان طلاقم ب راحتی ندارم شاغلم ولی بابام دوس نداره جدا شم و منم از تنهایی سبا و نا امنی و مسئولیت بچه ها میترسم. ولی با یک روانی زیر یک سقف و یک نوزاد بغلی و کلژ کار و فشااار روحی