2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت خوشم نمیادازت

204 بازدید | 35 پست

قلبم دردگرفته خیلی گریه کردم بهش گفتم چرا هرچی حرف میزنم باهات دادمیزنی سرم من الان چیکارت کردم میگه خوشم نمیاد ازت همش حرف میزنی باهام خب من باشوهرم حرف نزنم باکی حرف بزنم منم گفتم بچموبرمیدارم میرم جنازم برمیگرده توخونه خودم دیگ هیچوقت برنمیگردم میرم خونه مامانم خیلی قلبم شکست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا نباید از خونه بری دوما نباید با شوهرت پرحرفی کنی سوما یکم که بهش بی اهمیتی کنی خوشش میاد ازت مر ...

خیلی ناراحت شدم نمیتونم دیگ وایسم بدحرفی زدبهم انقد حالم بده دلم میخوادفقط الان بمیرم

فردا میرم

خب شما چرا بهش نگفتی منم ازت خوشم نمیاد؟

نشستی به گریه کردن؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الهی بمیرم چقدر درد داشته حرفش🥺🥲💔آدم هر کی این حرفو بزنه براش مهم نیست ولی کسی که دوسش داری و جون ...

خدانکنه واقعا قلبم شکست خیلی حالم بده فقط میخوام زود فردابشع برم دیگ نبینمش

چند ساله ازدواج کردی؟

از اول همین بوده؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خیلی ناراحت شدم نمیتونم دیگ وایسم بدحرفی زدبهم انقد حالم بده دلم میخوادفقط الان بمیرم

من دست ب قرص خوردن زدم خواستم خودمو پرت کنم از ماشین انقد گریه کردم غش کردم ولی مگه براشون مهمه. من که کلا اهمیت نمیدم مثل قبل بهش