2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازم سواستفاده میشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 33 پست
با این حال داغون خوب مینویسی؟؟؟؟ 

از بچگی تویه نقاشی و نوشتن استعداد داشتم‌..

نوشتن و نقاشی برام مثل اب خوردنه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

سلام عزیزم بهترین راه اینه بری حس وحالتوبه یه مشاورخوب بگی چون اون ازت سوالات مهم میپرسه بعدبه نتیجه وجواب درست میدسی همینطورراهکارخوب...اینجاهرکسی بسته به طرزفکرخودش جواب میده...اول بایدبشینی قشنگ تمام استعدادهاوکارهایی که بلدی ومیتونی انجام بدی وهراخلاق خوب خودتوروی کاغذبیاری...بعدهم رویه کاغذدیگه خواسته هاتوبنویسی...چرافکرمیکنی ازت سواستفاده میشه؟؟

چون ازت تشکرنمیشه؟

چون موقعی که کمک میخای کمکت نمیکنن؟

چون دوست داری کانون توجه باشی؟

و....

ببین گلم اول بایدببینی چی خوشحالت میکنه وچرابرعکسشم همینه ببین چی ناراحتت میکنه وچراناراحت میشی دلیلش چیه

شایددقیق که باخودت فکرکنی ببینی اصلاحقیقت یه چیزدیگه س

چراخودتودوست نداری؟ بایدبه خاطرخوبیهات به خودت جایزه بدی...مهم نیست کسی میبینه یانه بایدباقدرت بامسائل برخوردکنی گلم

بعدم شرایط ومدیریت کن وقتی برادرزادت میادبهش بگواول خودت بنویس بعدشم شمااشکالاتشوبگیرنه اینکه لقمه آماده براش مهیاکنی

برای دوستتم اگه حال نداری بهش بگویایه مقدار راهنماییش کن

عزیزم فکرکن اوناکه میان به شماابرازنیازمیکنن بهاش کم شدن عزت نفس وکوچک شدن شخصیت شونه پس کسی که بایداذیت بشه وخجالت بکشه شمایی ...به خوت افتخارکن میتونی برای کسی کاری انجام بدی ومفیدی خوب بودبرچسب آویزون بهت میزدن بابت خواسته هاوخواهشای کوچک وبزرگت...پس خوب فکرکن والکی خودتوعذاب نده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم بهترین راه اینه بری حس وحالتوبه یه مشاورخوب بگی چون اون ازت سوالات مهم میپرسه بعدبه نتیجه ...

مرسی عزیزم چقدر خوب حرف میزنی..

❤❤❤❤

منم براش انشا نوشتم بعدش براش نوشتم عزیزم درست نیست ک من همیشع برات بنویسم و تو یادنگیری شاید یه روز من حالم خوب نبود یا هرچی نتونستم بنویسم اونوق چی و تو دختر باهوش و زرنگی هستی مطمعنم میتونی خیلی خوب بنویسی اگ تمرین کنی و خودت بنویس تا من اصلاحش کنم و موفق باشی خدافظ عزیزم‌.

به نظرت کار درستی کردم  ناراحت نمیشع؟! کلاس دوم دبیرستانه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مرسی عزیزم چقدر خوب حرف میزنی.. ❤❤❤❤ منم براش انشا نوشتم بعدش براش نوشتم عزیزم درست نیست ک من همیش ...

نه عزیزم برای چی ناراحت بشه ...بله درسته کارتون ....بدترین کاراینه که مانتونیم احساسمونودرست انتقال بدیم...ودیگران وبه اشتباه بندازیم...شمادرصورتی که روال قبلی روادامه میدادی دراصل خودت به اون این اجازه رودادی که ازت متوقع باشه بعدم خودش کاری برای خودش نکرده ودراصل مصرف کننده بوده