2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازم سواستفاده میشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 33 پست
کاری رو ک دوست نداری رو هرگز انجام نده حتی بخاطر مادر یا هر کسی  البته بی احترامی هرگز تامام

نه بی احترامی نکردم .. فقط میگم حس بدی دارم نمیتونم انجام بدم بزار خودش یادبگیره و بنویسه ولی ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اين كه بتوني به ديگران كمك كني بد نيست حس بد نداشته باش ولي شما اعتماد به نفست كمه و خجالتي منم اينط ...

اونا فرق نداره چی بگی باید حتما اون کار رو انجام بدی واگرنه میگن چه دختر فلان و بهمانیه ...

من اینا و شخصیت مزخرفشون رو میشناسم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اخه مثلا فک کن زنداداشت بگه وای تو چقدر ظرفا رو خوب میشوری برق میفتن اصلا😑بعد هر بار همه ظرفا رو بد ...

چه ربطی داره؟!!!!!

مگر خودش دستش کجه؟!!!

بحث نیازهای ادماست

مثلا تو مهمونی بله. باید کمک کرد به میزبان. ولی یه کاره زنگ بزنه بگه بیا ظرفامو بشور خیر

عزیزم من نگفتم حمالی بی دلیل ، گفتم قدم برداشتن برای ادما

مثلا کسی امتحان مهم داره زنگ بزنه بری دو ساعت بچه شو‌نگه داری و دلش قرص باشه تورو داره که کمکش کنی

میدونی من چقدر تنهایی کشیدم و کسی محلم نداد؟ دو تا بچه پشت هم رو با سختی از اب و گل دراوردم خیلی اوقات زنگ زدم به هرکسی که بیاد یک ساعت بچه هارو بگیره تا برم حموم حتی در همین حدم حاضر به کمک نشدن

یا روزهای زیادی که توی بارداری و ویار گشنه بودم و کسی حتی یبار نگفت این زن حامله نمیتونه غذای خودشو بخوره یه غذایی براش درست کنم. حتی مادر خودم خیلی اوقات اصلا محلم نمیداد و میگفت نمیکنم. خیلی روزای سختی بود و من واقعا به کسی نیاز داشتم. برا همین هرکس ازم کمکی بخواد حتما انجامش میدم و‌خوشحالم که دیگران دلشون به من گرمه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دیگه ولی نداره آگه انجام میدی یعنی دوس داری ک انجام بدی و بعدش غر بزنی

واقعا دوس ندارم انجام بدم ولی مجبورم میکنن چیکار کنم .. آماده دعوا هستن با من ... من هیچکس رو ندارم ک پشتم باشه و خیلی روحیه ضعیفی دارم

منم اولا با شوق براش اینکارو انجام میدادم و مینوشتم خیلی هم قشنگ‌ ولی بعد دیدم اون هرهفنه این کارو ک ...

خب ببین بگو خودش مسئولیتشو قبول کنه

درست نیست شما تنبلش کنی

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

همچین میگی مجبورم میکنن

هنگار با اسلحه بالا سرت وایسادن

واسه انشا ننوشتن برادر زادت انتظار داری 

ی گردان آدم بیان پشتت وایسن؟ 😐😐

بابا ننویس دیگه اه

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
چه ربطی داره؟!!!!! مگر خودش دستش کجه؟!!! بحث نیازهای ادماست مثلا تو مهمونی بله. باید کمک کرد به م ...

عزیزم درمورد حرفات تو حق داری چیزیع ک تجربه کردی و ازش یه درسی گرفتی و بابتش شاد میشی...

ولی من یه ادم افسرده ام و روح و روانم داغونه هیج کس رو ندارم پدر مادرم کاری بهم نداشتن کمبود محبت دارم و به شدت ضعیفم حالا فک کن یکی هرهفنه بیاد بگه برام انشا بنویس!! خودش نباید سعی کنه ؟ یاد بگیره؟ 

همچین میگی مجبورم میکنن هنگار با اسلحه بالا سرت وایسادن واسه انشا ننوشتن برادر زادت انتظار داری&nb ...

نه من افسردگی دارم و حالم بده مدام گریه میکنم حال روحی بدی دارم حالا فک کن هیچکس به حالم توجه نمیکنه و میگن بیا بنویس چرا ننوشتی مگ ازت کم میشد و تو باید بنویسی و گناه داره و این حرفا .. این حرفا برا من مثل سمه 

خب ببین بگو خودش مسئولیتشو قبول کنه درست نیست شما تنبلش کنی

گفتم ولی بی فایده بوده😔

درباره انشا 

بهش بگو بنویسه بعد بیاره شما ایرادهای کارش رو بگی 

تشویقش کن به نوشتن تااااا بالاخره روی پای خودش بایسته 

نهایتا جایزه هم بهش بده که انگیزه بگیره 

مثلا کتاب یا،،،،

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نه من افسردگی دارم و حالم بده مدام گریه میکنم حال روحی بدی دارم حالا فک کن هیچکس به حالم توجه نمیکنه ...

با این حال داغون خوب مینویسی؟؟؟؟ 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
چی میکشن از دست تو بیچاره ها دلم واسه خوان ادت سوخت

چرا؟! ببخشید متوجه نشدم؟