2777
2789
عنوان

بچه هایی که دیشب تاپیکم رو خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 45 پست
با بچه صحبت میکنی رعایت کن لطفا . براش توضیح بده ،متوجه میشه 😊

دختر من سه سالشه هیچی حالیش نیست😂😂

با صحبت هیچی یاد نمیگیره ولی جدی که بهش تذکر بدم یاد میگیره😂

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
۷۰ درصد همینه ،من تبلیغات شهر فرش و این جور اماکن رو جزو ۳۰ درصد که خوبه میدونم.😊

مگه شهر فرش خوبه؟؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سه سالشه هیچی حالیش نیست😂😂 با صحبت هیچی یاد نمیگیره ولی جدی که بهش تذکر بدم یاد میگیره😂

ماشاالله ، فتبارک الله 

ولی خب روشت خشنه ،تا۶ سالگی بچه فقط باید مهر ببینه ،

این روش تربیت اسلامیه.با صحبت باید جلوی لجبازیش رو بگیری.

نرفتم که با ما کلی فاصله داره  مگه بده ؟🤔

نمیدونم اخه زیاد تبلیغ میکنه اعتباری بهش نیست

ماشاالله ، فتبارک الله  ولی خب روشت خشنه ،تا۶ سالگی بچه فقط باید مهر ببینه ، این روش تربیت اس ...

😊

به نظرم که جالبه .  خوبیش اینه که میری میبینی بعد میخری . کنسرو خاویار بادنجون نیست که توش دید ...

اره دقیقا😂😂😂😂

خیلی مزخرفه دختر من اصرار کرد گفت از اینا بخریم خریدیم خوردیم بعدش که تبلیغاتش رو نشون میده میگه اه ...

اره باید یه وقتایی از این شوک ها بهشون وارد شه که قدر دستپخت مارو بدونن😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
وااای خدا اون خیلی ضایعس  دختر من گفت  از اونا برام بخر گفتم ریحانه بخدا فقط یه بار دیگه ...

باز خاویار بادمجون ارزونتر بود میتونستی بخری اون لباس ورزشیو دیگه کجای دلمون بزاریم😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
باز خاویار بادمجون ارزونتر بود میتونستی بخری اون لباس ورزشیو دیگه کجای دلمون بزاریم😂

😂😂😂😂😂