2777
2789
عنوان

بچه هایی که دیشب تاپیکم رو خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه با حال اولین باره یکی منو صدا زده ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم . منم بدم اومد ،با این تبلیغاتشون ...

واااای چه حوب پس پس من تولین نفرم😍😍😍

از این به بعد تاپیک های باحال صدات میکنم😂

خواهش میکنم

دیروز خونه تکونی کردم نا نداشتم غذا بپزم اونو پزیدم خیای بد مزه شد مزخرفا با این تبلیغاتشون اه اه اه😡😡

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
@موطلائی    

مرسی که صدام کردی عزیزم واقعا دوست داشتم عکس این اعجوبه رو ببینم😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مرده شور ببرتشون تبلیغات الکی میکنن فقط گوشمونو پاره میکنن اینقدر میگن😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان تبلیغی که رو اعصابمه اونه که لباس ورزشیو تبلیغ میکنه ها میگه پاشو با این سوت ورزش پارا پوش لباش ورزش.....

یعنی زخم میکنن اینقدررررر یه چیزو تبلیغ میکنن

واااای چه حوب پس پس من تولین نفرم😍😍😍 از این به بعد تاپیک های باحال صدات میکنم😂 خواهش میکنم دی ...

ممنون .😘

من سس هزار جزیره گرفتم ،بد نیست ولی تعریفی هم نیست . کلا نباید گول تبلیغات رو بخوریم😆

مرسی که صدام کردی عزیزم واقعا دوست داشتم عکس این اعجوبه رو ببینم😂

خواهش میکنم عزیزم😍😍

اعجوبه😂😂😂😂

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
مرده شور ببرتشون تبلیغات الکی میکنن فقط گوشمونو پاره میکنن اینقدر میگن😂

خیلی مزخرفه دختر من اصرار کرد گفت از اینا بخریم خریدیم خوردیم بعدش که تبلیغاتش رو نشون میده میگه اه اه😂😂😂

البته خوب شد که اونو خوردیم از این به بعد قدر دستپخت من دونستن😂😂

الان تبلیغی که رو اعصابمه اونه که لباس ورزشیو تبلیغ میکنه ها میگه پاشو با این سوت ورزش پارا پوش لباش ...

وااای خدا اون خیلی ضایعس 

دختر من گفت  از اونا برام بخر گفتم ریحانه بخدا فقط یه بار دیگه زر اضافه بزنی تلویزیون رو از پنجره پرت میکنم بیرون 😂😂بیچاره دیگه نگفت😂😂😂

ممنون .😘 من سس هزار جزیره گرفتم ،بد نیست ولی تعریفی هم نیست . کلا نباید گول تبلیغات رو بخوریم😆

خیلی چرت و پرته به نظرم من هرچی که بد هست رو تبلیغ میکنن وگرنه چیزای خوب رو همه بدون تبلیغ هم میخریم

خیلی چرت و پرته به نظرم من هرچی که بد هست رو تبلیغ میکنن وگرنه چیزای خوب رو همه بدون تبلیغ هم میخریم

۷۰ درصد همینه ،من تبلیغات شهر فرش و این جور اماکن رو جزو ۳۰ درصد که خوبه میدونم.😊