2777
2789

سلام ما تهران زندگی میکنیم اما پولمون نمیرسه تهران خونه بخریم میخوایم کرج خونه بخریم زیاد به محل هاش اشنایی نداریم. تو بلوار هوشیار گلشهر یه خونه دیدیم میخواستیم بخریم اما نمیدونم محلش چجوریه ایا بعدا میشه راحت خونه رو فروخت چون طبقه سومه اسانسور نداره، تو هفت تیر که سمت مرکز شهره هم یه مجتمع دیدیم ولی شوهرم بخاطر مجتمع و واحدای زیاد بودن مخالفت کرد ولی فول امکانات بود، حالا نمیدونم کدومش بهتره شوهرم اونی که تو بلوار هوشیاره خوشش اومده ولی من دلم اصلا به اونجا راضی نمیشه ، میخواستم ببینم ایا اونجا محلش خوبه ؟ نمیدونم چرا با یبار دیدن محلش به دلم ننشست. البته خونه هاش بد نبود. دسترسیاش چطوره گفتن پیاده تا متروی گلشهر ۸ دقیقست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلشهر يكي از گزينه هاي ما هم بود،البته اگه كارتون تهرانه واقعا رفت و امد به گلشهر كه اون سره انوبانه سخته،مترو هم ازدحام جمعيتش بالا هست و خب به خار ارزون بودنش از احاظ تيپ فرهنگي زياد جالب نيست.

ميشه بدونم چقد براي خونه هزينه ميكنين؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

گلشهر شلوغه من که از شلوغی بیزارم

خودم مهندسی زراعی میشینم،عااااشق اینجام خیلی دنج و خوبه مثل شهرکهای شماله

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
تا ۳۳۰، ۳۴۰ اینا

يه سر به منطقه ١٠هم بزنين.

ما تازه خونه خريديم تو تهران.اگه بدون آسانسور و يا بدةن پاركينگ بخواين فك كنم يه٥٥منري بتونين بخرين.سمت اذري يا قزوين

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
کدوم سمت کرج میشه؟ دسترسیاش چطوره؟

دسترسیش به مرکز شهر یکم سخته ولی با ماشین ۲۰ دقیقه س پایینه اتوبانه بالاتر از محمدشهر البته اگه به تهران رفت و آمد دارین به دردتون نمیخوره چون شوهرم ۱۰ دقیقه با کارش فاصله داره ما اومدیم اینجا

ولی از قدیم مامانم اینا باغستان میشینن ،اونجاهم خیییلی خوبه دسترسی به همه چیز هم داری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
محل کار همسرم تهرانه باید رفت و امد کنه

پس همون گلشهر ،درختی ،میدون الغدیر براتون خوبه چون هم به اتوبان نزدیکی هم مترو