سلام ما تهران زندگی میکنیم اما پولمون نمیرسه تهران خونه بخریم میخوایم کرج خونه بخریم زیاد به محل هاش اشنایی نداریم. تو بلوار هوشیار گلشهر یه خونه دیدیم میخواستیم بخریم اما نمیدونم محلش چجوریه ایا بعدا میشه راحت خونه رو فروخت چون طبقه سومه اسانسور نداره، تو هفت تیر که سمت مرکز شهره هم یه مجتمع دیدیم ولی شوهرم بخاطر مجتمع و واحدای زیاد بودن مخالفت کرد ولی فول امکانات بود، حالا نمیدونم کدومش بهتره شوهرم اونی که تو بلوار هوشیاره خوشش اومده ولی من دلم اصلا به اونجا راضی نمیشه ، میخواستم ببینم ایا اونجا محلش خوبه ؟ نمیدونم چرا با یبار دیدن محلش به دلم ننشست. البته خونه هاش بد نبود. دسترسیاش چطوره گفتن پیاده تا متروی گلشهر ۸ دقیقست.
من خودم از مرکز شهرش خوشم اومد سمت طالقانی و هفت تیر و اینا به تهرانم نزدیک تر بود ولی واقعا با پولمون دیگه هرجایی گیر نمیاد همه یه مشکلی دارن ارزونترن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.