2777
2789

دوسه روزه تا میام از نت بیرون میخوام باز وارد نی نی سایت شم وارد کاربریم نمیشه میزنه ثبت نام ، ورود کاربر ... به سختی با کلی تلاش باز باید وارد کاربریم بشم اونم ایا وارد بشه ایا نه هی ارور میده و میگه کد اشتباهه و این حرفا . باز وقتی میام بیرون میخوام بیام نی نی سایت روز از نو روزی از نو ..ینی چی اخه چیشده 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_1  

@نی_نی_یار_2  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیبورد رو انگلیسی‌ کنید بعد کد رو بزنید

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
کیبورد رو انگلیسی‌ کنید بعد کد رو بزنید

انگلیسی هم میکنم میزنم باز فارسی تایپ میشه بدبختی گیر کردیم . الان میدونم بیام بیرون باز دوباره همون اشو همون کاسس تا فردا نمیتونم عضو شم

انگلیسی هم میکنم میزنم باز فارسی تایپ میشه بدبختی گیر کردیم . الان میدونم بیام بیرون باز دوباره همون ...

عزیزم سلام مرورگرتون رو عوض کنین بعد همیشه تیک مرا به خاطر بسپار  رو بزنین درست میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar