2777
2789
عنوان

دختر خاله م بارداره چی میشد الان منم باردار میبودم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
ورزش رو تخمدان ها خیلی تاثیر میزاره.تیروئید نداری؟

باشه از همین امروز ورزشم شروع میکنم 

یه مدت کم کار شد دکتر بهم تیروکسین داد خوردم آزمایش دادم نرمال شد 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت چی بگم که دختر خالم ۴ سال دیرتر از من ازدواج کرده و دو تا بچه داره من حامله هم نشدم اقدام ه ...

الهییی عزیزممم

انشالله خدا عید امسال دلت رو شاد کنه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
باشه از همین امروز ورزشم شروع میکنم  یه مدت کم کار شد دکتر بهم تیروکسین داد خوردم آزمایش دادم ...

اگه میتونی برو باشگاه ایروبیک کار کن.تیروئیدتم همش چک کن 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
دقیقا منم وضعیت شما رو دارم

خداکنه ماهم یه روزی مامان بشیم

من و دختر خالم با همتصمیم گرفتیم باردار شیم هر دو حدود یک سال و نیم منتظر بودیم اون باردار شد رف تعی ...

وایی چقدر خوب 

مرسی عزیزم خدا فندقت رو واست نگهداره

صلوات فرستادم برات منم از دعات فراموش نکن که خیلی محتاجم

مرسی عزیزم.حتما گلم.زمانی که باردار شدم همش به مامانای منتظر دعا میکردم موقعه زایمانمم حتما واستون دعامیکنم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
امضام رو بخون

منم واسه ی صدای قلب نی نی دختر خاله م که رفتم وقتی صدارو شنیدم کلی گریه کردم از خوشحالی امروزم زنگ زد گفت رفتم سونو بچه م پسره کلی واسش ذوق کردم دعا کردم اگه به صلاحمه قسمت خودمم بشه

[QUOTE=84521809]اخی عزیزم ایشالله خدا بهت یدونه دختر ناز بده ورزش کن حتما خیلی موثره[/QUOTخانمی شما ...

نه گلم.استرس جنسیت و داشت؟

خودم مربی باشگاهم ولی الان باردارم.اکثرا شاگردام تنبلی تخمدان داشتن یا ده سال باردار نمیشدن همشون با ...

یه مدت رفتم باشگاه حوصله م نگرفت دیگه برم گاهی توی خونه میرقصم و ورزش میکنم

چقدر خوبه که با ورزش جواب گرفتن منم تنبلی تخمدان خفیف دارم

واسم دعا کنین به موقعه بدنیا بیان خیلی نگرانم😔

امیدوارم سالم و سلامت بیاد توی بغلت عزیزم

اگه میتونی برو باشگاه ایروبیک کار کن.تیروئیدتم همش چک کن 

چشم حتما

میخوام از بعد عید سفت و سخت دنبالشو بگیرم شاید دامن منم سبز شد یه روزی

یه مدت رفتم باشگاه حوصله م نگرفت دیگه برم گاهی توی خونه میرقصم و ورزش میکنم چقدر خوبه که با ورزش جو ...

من خودمم تنبلی تخمدان داشتم رفتم سنو گفت دوتا تخمدانات تنبلن سخت بچه دار میشه انقدر ترسیدم همون ماه اقدام کردم ببینم میشم یا نه بچمم دوقلو شد😕😕

دکترمم گفت چون ورزش میکنی و وزنت نرماله

خدا از دهنت بشنوه خواهر خیلی بدشانسم پیر شدم رفت وقتی ندارم😰😰😰😰

این حرفا رو نزن هیچوقت دیر نیست مطمئینم همینجا میای خبر بارداریتو میدی