2777
2789
عنوان

دختر خاله م بارداره چی میشد الان منم باردار میبودم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
عزیز دلم خدابزرگه غصه نخور

سپردم به خدا

خداخودش بهم کمک کنه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
راهی هست که به زودتر باردار شدن کمک کنه؟ تقریبا همه ی راه ها رو رفتم ولی خبری نیست

ورزش رو تخمدان ها خیلی تاثیر میزاره.تیروئید نداری؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت چی بگم که دختر خالم ۴ سال دیرتر از من ازدواج کرده و دو تا بچه داره من حامله هم نشدم اقدام هم ندارم بخاطر تیروییدم با ۳۷ سال سن اونوقت اون۳۷ سالگی طبیعی باردار هم شد زایمان طبیعی هم کرد آخه بدبخت تر از من هم هست بنظرتون😭😭😭😭😭😭

من و دختر خالم با همتصمیم گرفتیم باردار شیم هر دو حدود یک سال و نیم منتظر بودیم اون باردار شد رف تعیین جنسیت بهش گفتن دختره چن روز بعدش تست بارداری منم مثبت شد الان باهم بارداریم اون خرداد زایمانشه من شهریور 

حالا از ته قلبم دعا میکنم شماهم باردار بشی 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
اخی عزیزم ایشالله خدا بهت یدونه دختر ناز بده ورزش کن حتما خیلی موثره

مرسی 

چشم حتما

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من بدبخت چی بگم که دختر خالم ۴ سال دیرتر از من ازدواج کرده و دو تا بچه داره من حامله هم نشدم اقدام ه ...

الهی عزیزم ایشالله خدابهت یه دوقلوی ناز بده برو پیش دکتر غدد خوب واسه تیروئیدت

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

[QUOTE=84521809]اخی عزیزم ایشالله خدا بهت یدونه دختر ناز بده ورزش کن حتما خیلی موثره[/QUOTخانمی شما کاربر بردباد رفته رو میشناسید،خیلی استرس داشت،جنسیت بچش مشخص شد؟

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
الهی عزیزم ایشالله خدابهت یه دوقلوی ناز بده برو پیش دکتر غدد خوب واسه تیروئیدت

خیلی بدشانسم خیلی😭😭رفتم اردیبهشت آز باید بدم ببینم چی شده دارم قرص میخورم ممنون از دلداریت خواهر😥

مرسی  چشم حتما

خودم مربی باشگاهم ولی الان باردارم.اکثرا شاگردام تنبلی تخمدان داشتن یا ده سال باردار نمیشدن همشون با ورزش باردار شدن

حتما حتما عزیزم.خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده حسم میگه بچت پسر میشه نمیدونم چرا

قربونت برم مرسی همچنین به خودت

هم دختر دوسدارم هم پسر

ولی چون داداش ندارم بدم نمیاد پسر داشته باشم

ایشالا این دوران بسلامتی طی کنی

واسم دعا کنین به موقعه بدنیا بیان خیلی نگرانم😔