2777
2789
عنوان

دختر خاله م بارداره چی میشد الان منم باردار میبودم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
چشم حتما میخوام از بعد عید سفت و سخت دنبالشو بگیرم شاید دامن منم سبز شد یه روزی

شوهرت ازمایش داده؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم تنبلی تخمدان داشتم رفتم سنو گفت دوتا تخمدانات تنبلن سخت بچه دار میشه انقدر ترسیدم همون ماه ...

ای جاااانم خدا دوتاشونو حفظ کنه واستون

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
شوهرت ازمایش داده؟

تقریبا ۳ ماه پیش آزمایش داد تعداد اسپرمش خیلی کم بود ۲ ماه گیاهی خورد خداروشکر نتیجه داد جواب آزمایش هارو پیش دکترم بردیم معاینه هم کرد گفت واریکوسل نداره نتیجه هم عالیه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تقریبا ۳ ماه پیش آزمایش داد تعداد اسپرمش خیلی کم بود ۲ ماه گیاهی خورد خداروشکر نتیجه داد جواب آزمایش ...

ایشالله عزیزم خدا سال جدید خوشحالت میکنه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
ایشالله عزیزم خدا سال جدید خوشحالت میکنه

قربونت برم مرسی 

ایشالله منو هرکسی که منتظره یه معجزه س توی زندگیش

راهی هست که به زودتر باردار شدن کمک کنه؟ تقریبا همه ی راه ها رو رفتم ولی خبری نیست

آزمایش دادین 

خودت و شوهرت؟ سالمیذ؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
آزمایش دادین  خودت و شوهرت؟ سالمیذ؟

شوهرم تعداد اسپرمش کم بود که خوب شد خودمم فقط تیروئیدم یه مقدار کم کار بود که اونم خوب شد الان فقط تنبلی تخمدان خفیف دارم

عزیزم نگران نباش انشاءالله  زودی هم شما مامان میشی هم شوهرتون بابا

مرسی

انشالله

شوهرم تعداد اسپرمش کم بود که خوب شد خودمم فقط تیروئیدم یه مقدار کم کار بود که اونم خوب شد الان فقط ت ...

خوب پس اصلا تو خونه لباس زیر شوهرت نپوشه.... چون واقعا موثره

دوش آب داغم نگیره

روزی نصف استکان شوهرت عرق کاسنی بخوره و فولیک اسید که خییییلی خیلی توی باروری آقایان موثره...

خودت مراقب باش عفونت نگیری 

گاهی بشین توی آب با جوش شیرین که عفونت نگیری 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوب پس اصلا تو خونه لباس زیر شوهرت نپوشه.... چون واقعا موثره دوش آب داغم نگیره روزی نصف استکان شوه ...

باسه حتما انجام میدم😘

وایی چقدر خوب  مرسی عزیزم خدا فندقت رو واست نگهداره

مرسی عزیزم انشالله به زودی خبر بارداری شما رو بشنویم البته این چن ماه رو خوب رابطه داشته باش چون کلا فصل بهار قدیمی ها میگن احتنال بارداری خیلی میره بالا

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲