2777
2789
عنوان

شایدباورنکنیدولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 170 پست
مگه پسر بچه ی ۵ سالست 😐  هیچی الان برید پیش خانواده تون فردا هم زنگ بزنید بهش بگید تا نره تیم ...

میگه بروبرای همیشه میگ میخام همه بدونن ک من بخاطرتیم موردعلاقم ازخونه وزندگیم انداختمت بیرون

میگه بروبرای همیشه میگ میخام همه بدونن ک من بخاطرتیم موردعلاقم ازخونه وزندگیم انداختمت بیرون

میخواد تو‌گینس ثبت جهانی شه😂😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه موقع فوتبال رفت بعدساعت2نیم سه امدشروع کرددیگ تاالانم کتکم زد

توهمی وقتی کتک میزنه تو هیچ کار نمی کنی حداقل برو تو یه اتاق در و ببند ،، اون وقت سر کار نمیره فردا،،  بزار صبح بشه برو پزشک قانونی

نمیبینی هرموقع میبازن تو ورزشگاه رم میکنن صندلیارو میشکونن 😂😂😂ولی ماشاالله بنازم شخصیت پرسپولیس ک تا اخر ایستاده تیمو تشویق میکنن😊😊😊

💜بهتــرین هـا هـنوز تـو راهـــن💜
وحشیه مگه. ولی نقطه ضعفشو پیدا کردی هروقت اعصابتو خورد کرد استقلالو نفرین کن بزا اونجاش بسوزه

😂😂😂😂😂 واي اونجاش بسوزه 😂😂😂

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

بگو تیم مورد علاقت تو رو به عنشم حساب نمیکنه بفهمه تو طرفدارشی کلا فوتبالو میزاره کنار.ریقو

همونlia73 سابقم

😐ولی واقعا با ماهیتابه بزن تو سرش بگو میخواستم اولین نفری باشم ک ماهیتاله ب طور غیر عمد از دستم در رفت خورد تو سر شوهرم😐😐😐😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
سریع از پا در میان  من که یکی از توهماتم همیشع اینه هر وقت یع مرد غریبه خواست ازم دزدی کنه یا ...

میگن بیهوش میشن مدتی 

. منم همین کارو دوست دارم بکنم ولی تا پام بیاد به نقطه مورد نظر برسه خودم سرویس شدم😑

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

بچه ها یکی از دوستام 6ساله ازدواج کرده میگه اگر به مشکلی بر خوردیم یا هر مسئله ای پیش اومده برامون هیییییییییییچ وقت خانوادم کوچکترین چیز حس نکردن چون اگر چیزی هم شده زنگ زدم به پدر شوهرم گفتم بیاد خونمون یا من رفتم قضیه رو گفتمو خودشون با شوهرم حرف زدن 

میگه مگه احمقم الکی تن پدر مادرمو بلرزونم مگه 

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹

دیگه از شوهر من استقلالی تر

منم که پرسپولیسی دو آتیشه.

کل میندازیم باهم ولی نه اینطور.

وقتی هم خیلی حرف میزنم و دقش میدم راجع ب استقلال فقط میگه سکوووووت کن لطفا لنگی😒😒😒 کتک کاری آخه!!!!؟!؟!؟!

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*