2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امسال با برنامه درس خوندن یاد بگیر

امسال نهایی نداری ولی کار مهمترت اینه که تو خوندن نظم داشته باشی و تا پایه ت قوی باشه اینجوری تو یازدهم و دوازدهم دچاز چالش کمتری نیشی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
پارسالم خیلی سخت گذشت من مجبورن راه دور میخونم پارسال سختم بود امسال ماز ثبت نام کردم راحتم

نمرات چند بوده؟هزینه ماز چقدر شد؟پیشنهاد میکنی منم از الان برم ماز یا قلمچی یا هنوز زوده؟

ناراحتم امتحان فیزیک دارم فشار درسا هم داره پارم میکنه نشده که یه روز امتحان نداشته باشیم

دقیقا منم..همرو هم با اینکه میخونم خراب میکنم اصلا نمره کامل نگرفتم 

دقیقا منم..همرو هم با اینکه میخونم خراب میکنم اصلا نمره کامل نگرفتم

خیلی سخته خیلی انقدر فشار رومه کلا روانم فرق کرده از تابستون بیرون نرفتم مثل قبل فیلم نمیبینم یا کتاب نمیخونم و ساعت خوابم خیلی بده شبا با لرز و استرس میخوابم وای خدا خیلی سخته منی که نهم 20 بودم الان نمره هام پایینه:(

خیلی سخته خیلی انقدر فشار رومه کلا روانم فرق کرده از تابستون بیرون نرفتم مثل قبل فیلم نمیبینم یا کتا ...

اینجوری نکن زیاد با خودت دختر زده پیشی از درس من خودمم اینجوریم ولی هعی سعی میکنم فاصله بگیرم تا استرسم کم شه زده نشم خسته نشم دبیر زیست ما همیشه میگ دهم و فرض کنیدنهمه نه شل بگیرید نه سفت 

منم اکثرن ۲۰ بودم ولی الان واقعا خیلی پایینه نمراتم