2777
2789
عنوان

شایدباورنکنیدولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 170 پست
دیگه از شوهر من استقلالی تر منم که پرسپولیسی دو آتیشه. کل میندازیم باهم ولی نه اینطور. وقتی هم خی ...

چ باحال پس تو و شوهرتم دو قطب مخالفین اره؟

من رئالیم همسرم بارسایی سر ال کلاسیکو کل میندازیم باحاله 😂👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بیهوش میشن مدتی  . منم همین کارو دوست دارم بکنم ولی تا پام بیاد به نقطه مورد نظر برسه خود ...

اره دقبقا حالا از شانسمونم اون موقع خواب خواب باشه پامون به هیچ جا بند نمیشه 

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
میگه بروبرای همیشه میگ میخام همه بدونن ک من بخاطرتیم موردعلاقم ازخونه وزندگیم انداختمت بیرون

وااا شوهرت نرمال نيست چطور تا حالا باهاش زندگي كردي؟؟؟ 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
وا از سر شب تا الان چیکار می کردی 🧐🧐🧐🧐🧐🧐الان خطری بزار صبح بشه ،، خفتت نکنن صلوات ،، بچه ها چق ...

وا عزیزم 

حالا پدرمادر یه شب بیخواب بشن عیب نداره، اگ واقعا گناهی ندارن خب بـفکربچشون باشن. وقتی اینجوری داره وحشیانه با بچشون رفتارمیشه

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
چ باحال پس تو و شوهرتم دو قطب مخالفین اره؟ من رئالیم همسرم بارسایی سر ال کلاسیکو کل میندازیم باحاله ...

وای آره. 

من خانوادمم دو آتیشه ان. موقع بازیا سعی میکنم شوهرم خونه بابام نباشع‌

البته الان خیلی سرش گرمه کار و زندگیه. یکم فاصله گرفته از فوتبال

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

من فکر میکردم دغدغه استقلال و پرسپولیس واسه رده سنی 8 تا 16 ساله  همسرتون از نظر روانی مشکل داره ربطی به فوتبال نداره!برو خونه مامانت فردا هم بهش بگو اتفاقا من میخوام اولین زنی باشم که به خاطر استقلال مهریه رو بذارم اجرا دهنتو سرویس کنم!پزشکی قانونی هم برو!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید