2777
2789
عنوان

شایدباورنکنیدولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا سر فوووتبااال 😳😳😳😳دستشو باید گل گرفت 😳😳😳

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
وا از سر شب تا الان چیکار می کردی 🧐🧐🧐🧐🧐🧐الان خطری بزار صبح بشه ،، خفتت نکنن صلوات ،، بچه ها چق ...

اخه موقع فوتبال رفت بعدساعت2نیم سه امدشروع کرددیگ تاالانم کتکم زد

خوب پس شخصیت پرسپولیسیا رو نشون دادی من دیگه حرفی ندارم شب خوش 😊

وااا😐😐😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

قطعا تنها مشکل رفتاری شوهرت همین مشتهای امشب نبوده بجای قهر و دعوا باهاش حرف بزن بگو از دستش ناراحتی و نگرانشی که سر یه بازی انقدر عصبانی میشه و نگران زندگیتونی که شوخی شوخی خراب بشه بعد حتما باهم برین پیش روانشناس ببینین اینهمه خشم و اونهمه کنترل نداشتن رو خشم برا چیه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اره ولی خودم جراتشو ندارم😑

سریع از پا در میان 

من که یکی از توهماتم همیشع اینه هر وقت یع مرد غریبه خواست ازم دزدی کنه یا زور گویی کنه هدفو نشانه گیری کنم از پا بندازمش ولی نمیدونم تا چه مدت از پا میندازه خخخخ

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه